Гарячі бутерброди з сиром і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите італійську брускетту? Якщо так, то тут ви дізнаєтеся, як приготувати гарячі бутерброди з сиром і помідорами, які за смаком практично не відрізняються від класичної брускетти.
Ці гарячі бутерброди дуже смачно їсти в поєднанні зі зрілими сливами. Також їх можна подати з салатом зі свіжих овочів, заправлених оливковим маслом і бальзамічним оцтом.
- Моцарелла - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Білий хліб - 4 скибочки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Чеёрний перець - За смаком
Помідори вимийте і висушіть. Наріжте їх тонкими часточками. Підготуйте шматочки білого хліба. Моцареллу наріжте шматочками товщиною близько 2 сантиметрів.
На розігріту сковороду налийте трохи оливкового масла. Викладіть білий хліб в сковороду і обсмажте до золотистої скоринки. Хліб потрібно обсмажити з обох сторін.
Коли хліб буде обсмажувати на другій стороні, викладіть на нього сир. Дайте йому трохи розплавитися. Зверху покладіть помідори і за смаком насипте трохи чорного перцю.
Зверху покладіть другий шматочок хліба. Трохи прогрійте бутерброд на сковороді, притискаючи верхній шматочок хліба, щоб він склеївся з нижнім за допомогою розплавленого сиру. Подавайте бутерброди гарячими.