Рецепт Гарячі бутерброди з помідорами фото

Гарячі бутерброди з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор
Дієтичне харчування
На полуденок
Бутерброди
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 20 хв.

Раджу дізнатися, як приготувати гарячі бутерброди з помідорами за італійським рецептом. Універсальна і швидка закуска до перших страв або сама по собі, вона точно вам сподобається!

Опис приготування:

Гарячі бутерброди з помідорами в домашніх умовах завжди розходяться в два рахунки, так що якщо ви подаєте їх до якого-небудь основної страви, стежте за тим, щоб бутерброди НЕ"пішли" раніше всього іншого

Така закуска хороша і в гарячому, і в холодному, і в розігрітому вигляді, тому не бійтеся готувати відразу багато.

Рецепт:

1. Отже, помідори, цибуля і часник моєму і чистимо, з помідорів видаляємо серединку з насінням. Дрібно нарізаємо всі разом, або подрібнюємо в блендері.

2. До цієї овочевої кашки додамо обрані вами приправи (наприклад, орегано і базилік), а також сіль і перець за смаком. Поставимо поки в холодильник.

3. Тепер багет нарізаємо по діагоналі, і викладаємо скибочки на деко. Якщо боїтеся пригорання, можна змастити деко оливковою олією, або ж застелити папером для запікання.

4. Тепер відправимо їх в духовку, поки не зарум'яняться. У цей час якраз можна тоненько нарізати сир.

5. Дістаємо наші грінки, і змащуємо їх спочатку овочевою сумішшю з холодильника, а зверху кладемо 1-2 скибочки сиру. І знову в духовку, поки сир не почне плавитися.

Готово! Тепер і ви знаєте, як приготувати гарячі бутерброди з помідорами по-італійськи. Звичайно ж, рецепт піддається змінам, - я, наприклад, часто використовую звичайний батон білого хліба, motsarellu zamenyayu з сулугуні, і додаю огірки, зелень і оливки. Так що межі досконалості немає, експериментуйте.


  • Багет - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сир Моцарелла - 200 грам
  • Італійські трави - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Гарячі бутерброди з помідорами в домашніх умовах завжди розходяться в два рахунки, так що якщо ви подаєте їх до якого-небудь основної страви, стежте за тим, щоб бутерброди НЕ"пішли" раніше всього іншого

Така закуска хороша і в гарячому, і в холодному, і в розігрітому вигляді, тому не бійтеся готувати відразу багато.

Рецепт:

1. Отже, помідори, цибуля і часник моєму і чистимо, з помідорів видаляємо серединку з насінням. Дрібно нарізаємо всі разом, або подрібнюємо в блендері.

2. До цієї овочевої кашки додамо обрані вами приправи (наприклад, орегано і базилік), а також сіль і перець за смаком. Поставимо поки в холодильник.

3. Тепер багет нарізаємо по діагоналі, і викладаємо скибочки на деко. Якщо боїтеся пригорання, можна змастити деко оливковою олією, або ж застелити папером для запікання.

4. Тепер відправимо їх в духовку, поки не зарум'яняться. У цей час якраз можна тоненько нарізати сир.

5. Дістаємо наші грінки, і змащуємо їх спочатку овочевою сумішшю з холодильника, а зверху кладемо 1-2 скибочки сиру. І знову в духовку, поки сир не почне плавитися.

Готово! Тепер і ви знаєте, як приготувати гарячі бутерброди з помідорами по-італійськи. Звичайно ж, рецепт піддається змінам, - я, наприклад, часто використовую звичайний батон білого хліба, motsarellu zamenyayu з сулугуні, і додаю огірки, зелень і оливки. Так що межі досконалості немає, експериментуйте.

Схожі рецепти