Гарячі бутерброди з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Раджу дізнатися, як приготувати гарячі бутерброди з помідорами за італійським рецептом. Універсальна і швидка закуска до перших страв або сама по собі, вона точно вам сподобається!
Гарячі бутерброди з помідорами в домашніх умовах завжди розходяться в два рахунки, так що якщо ви подаєте їх до якого-небудь основної страви, стежте за тим, щоб бутерброди НЕ "пішли" раніше всього іншого
Така закуска хороша і в гарячому, і в холодному, і в розігрітому вигляді, тому не бійтеся готувати відразу багато.
Рецепт:
1. Отже, помідори, цибуля і часник моєму і чистимо, з помідорів видаляємо серединку з насінням. Дрібно нарізаємо всі разом, або подрібнюємо в блендері.
2. До цієї овочевої кашки додамо обрані вами приправи (наприклад, орегано і базилік), а також сіль і перець за смаком. Поставимо поки в холодильник.
3. Тепер багет нарізаємо по діагоналі, і викладаємо скибочки на деко. Якщо боїтеся пригорання, можна змастити деко оливковою олією, або ж застелити папером для запікання.
4. Тепер відправимо їх в духовку, поки не зарум'яняться. У цей час якраз можна тоненько нарізати сир.
5. Дістаємо наші грінки, і змащуємо їх спочатку овочевою сумішшю з холодильника, а зверху кладемо 1-2 скибочки сиру. І знову в духовку, поки сир не почне плавитися.
Готово! Тепер і ви знаєте, як приготувати гарячі бутерброди з помідорами по-італійськи. Звичайно ж, рецепт піддається змінам, - я, наприклад, часто використовую звичайний батон білого хліба, motsarellu zamenyayu з сулугуні, і додаю огірки, зелень і оливки. Так що межі досконалості немає, експериментуйте.
- Багет - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сир Моцарелла - 200 грам
- Італійські трави - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Така закуска хороша і в гарячому, і в холодному, і в розігрітому вигляді, тому не бійтеся готувати відразу багато.
Рецепт:
1. Отже, помідори, цибуля і часник моєму і чистимо, з помідорів видаляємо серединку з насінням. Дрібно нарізаємо всі разом, або подрібнюємо в блендері.
2. До цієї овочевої кашки додамо обрані вами приправи (наприклад, орегано і базилік), а також сіль і перець за смаком. Поставимо поки в холодильник.
3. Тепер багет нарізаємо по діагоналі, і викладаємо скибочки на деко. Якщо боїтеся пригорання, можна змастити деко оливковою олією, або ж застелити папером для запікання.
4. Тепер відправимо їх в духовку, поки не зарум'яняться. У цей час якраз можна тоненько нарізати сир.
5. Дістаємо наші грінки, і змащуємо їх спочатку овочевою сумішшю з холодильника, а зверху кладемо 1-2 скибочки сиру. І знову в духовку, поки сир не почне плавитися.
Готово! Тепер і ви знаєте, як приготувати гарячі бутерброди з помідорами по-італійськи. Звичайно ж, рецепт піддається змінам, - я, наприклад, часто використовую звичайний батон білого хліба, motsarellu zamenyayu з сулугуні, і додаю огірки, зелень і оливки. Так що межі досконалості немає, експериментуйте.