Гарячі бутерброди з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний ситний перекус виходить з таких бутиків на основі листкового тіста. Розморожується воно швидко, 25 хвилин і готово для використання. Сьогодні у мене начинка з курки, помідора, перцю та сиру.
Отже, розповідаю, як приготувати "гарячі бутерброди з листкового тіста" . Виходять вони дуже смачними, соковитими (там же помідор і перець болгарський), ситними (там же курочка і велика кількість сиру) і ароматними (я посипаю сир прованськими травами). А приготувати бутербродики дуже легко! разморозьте тісто, відваріть грудку або обсмажте до готовності, поріжте овочі і зберіть бутерброди. Запікайте в духовці до готовності тесту. От і все!
- Куряче філе відварне - 150-200 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 150 грам
- Тісто листкове - 500 грам
- Прованські трави - 0, 5 чайних ложки
1. Підготуйте продукти. Грудку курячу заздалегідь відваріть і остудіть. Вимийте овочі. Разморозьте тісто при кімнатній температурі. Увімкніть духовку на 200 градусів.
2. Поріжте помідори кубиками, залийте соєвим соусом. Перемішайте.
2. Курячі грудки поріжте кубиками або розберіть на волокна.
3. Болгарський перець очистіть від насіння. Поріжте кубиками. З'єднайте помідори з перцем і помідорами, перемішайте.
4. Сир натріть на крупній тертці.
5. Тісто поріжте на квадрати. У мене вийшло 10 квадратів, я пекла на двох деках. Покладіть тісто на пергамент.
6. Розкладіть начинку.
7. Зверху покладіть тертий сир. Посипте прованськими травами. Надішліть в духовку на 20 хвилин.
8. Гарячі бутерброди готові!
9. Зніміть з пергаменту, покладіть на тарілочки і пробуйте, в гарячому і холодному вигляді однаково смачно! приємного!