Гороховий суп з копченим окостом
(покроковий рецепт з фото)
Готувати такі супи - одне задоволення. Хитрощів особливих немає, але рідні хвалять ці супи, дуже смачно виходить!
Горохові супи відрізняються, насамперед, високою поживністю і особливим, властивим тільки цим супів, смаком. Спробуйте приготувати такий супчик будинку: не пошкодуєте!
- Картопля - 5 штук
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Копчений стегенце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець - скибочку
- Вода - 2 L
- Горох - 1 Склянка
Горох потрібно заздалегідь замочити. Після залийте його свіжою водою і поставте варитися.
Горох буде варитися близько 1 годину.
Поки він вариться, нарізаємо цибулю.
Поки він вариться, нарізаємо цибулю.
На великій тертці натріть моркву.
Курячий копчений стегенце очистіть. Зніміть шкірку, зріжте м'ясо з кістки. М'якоть наріжте і відкладіть. Кость киньте до гороху.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
До цибулі додайте терту моркву. Помішуючи, тушкуйте до готовності.
Поки все гаситься, картопля очистіть і наріжте кубиками.
Поки все гаситься, картопля очистіть і наріжте кубиками.
У киплячий бульйон додайте картоплю. Варіть 10 хвилин. Тепер додайте зажарку. Варіть ще 10 хвилин.
Додайте в суп сіль, перець, нарізане м'ясо птиці. Перемішайте. Зніміть з вогню.
Кость, яку ми опустили в бульйон, слід вийняти і викинути.
Кость, яку ми опустили в бульйон, слід вийняти і викинути.
Розлийте суп по тарілочках, подайте до столу з зеленню.