Рецепт Гороховий суп з копченим окостом фото

Гороховий суп з копченим окостом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Бобові, Курка, Горох
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Готувати такі супи - одне задоволення. Хитрощів особливих немає, але рідні хвалять ці супи, дуже смачно виходить!


Горохові супи відрізняються, насамперед, високою поживністю і особливим, властивим тільки цим супів, смаком. Спробуйте приготувати такий супчик будинку: не пошкодуєте!

  • Картопля - 5 штук
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Копчений стегенце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль, перець - скибочку
  • Вода - 2 L
  • Горох - 1 Склянка
гороховий суп з копченим окостом - фото крок 1
Горох потрібно заздалегідь замочити. Після залийте його свіжою водою і поставте варитися.
гороховий суп з копченим окостом - фото крок 2
Горох буде варитися близько 1 годину.
Поки він вариться, нарізаємо цибулю.
гороховий суп з копченим окостом - фото крок 3
На великій тертці натріть моркву.
гороховий суп з копченим окостом - фото крок 4
Курячий копчений стегенце очистіть. Зніміть шкірку, зріжте м'ясо з кістки. М'якоть наріжте і відкладіть. Кость киньте до гороху.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
гороховий суп з копченим окостом - фото крок 5
До цибулі додайте терту моркву. Помішуючи, тушкуйте до готовності.
Поки все гаситься, картопля очистіть і наріжте кубиками.
гороховий суп з копченим окостом - фото крок 6
У киплячий бульйон додайте картоплю. Варіть 10 хвилин. Тепер додайте зажарку. Варіть ще 10 хвилин.
гороховий суп з копченим окостом - фото крок 7
Додайте в суп сіль, перець, нарізане м'ясо птиці. Перемішайте. Зніміть з вогню.
Кость, яку ми опустили в бульйон, слід вийняти і викинути.
гороховий суп з копченим окостом - фото крок 8
Розлийте суп по тарілочках, подайте до столу з зеленню.

Схожі рецепти