Гороховий суп з копченим салом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний суп з ароматом димку. Зваріть на обід корисний і ситний гороховий суп.
Горох для супу замочіть попередньо. Потім приготуйте засмажку і почніть варити суп.
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 2 L
- Копчений бекон - 150 грам
- Сіль - 1 грам
- Перець чорний мелений - 1 грам
- Горох сухої, жовтий (половинки) - 1 Склянка
Лук очистити і подрібнити.
Моркву натріть на тертці.
Горох промийте в декількох водах. Залийте чистою водою і дайте набрякнути 5 годин.
Злийте воду. Перекладіть горох в каструлю. Залийте чистою водою і поставте варитися. Варитися він буде 30 хвилин.
Копчене сало або бекон нарізати кубиком.
На рослинному маслі обсмажте бекон 2 хвилини. Тепер додайте цибулю. Обсмажте все разом.
Додайте моркву. Обсмажте все разом.
Зажарку відставити на час. Очистіть картопля. Наріжте кубиком.
Коли горох добре розвариться, додайте до нього зажарку і картопля. Варіть до готовності картоплі.
Додати сіль, поперчіть. Доведіть до смаку іншими спеціями (на ваш смак). Подайте до столу.