Рецепт Суп з копченим м'ясом фото

Суп з копченим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Копченості надають супу неповторний смак і чудовий аромат. Цей суп ми будемо готувати без круп - тільки овочі і м'ясо - виходить ідеально.

Опис приготування:

Цей суп практично повністю готується на сковороді. Поки буде варитися картоплю в суповий каструлі, візьміть простору сковороду. Обсмажте на ній цибулю з морква, потім додайте м'ясо, заморожені кукурудзу, горошок і стручкову квасолю. Протушкувати, а коли картопля буде готовий - надішліть все в каструлю. Додати сіль, додайте спеції і лавровий лист, дати 5 хвилин покипіти і зніміть з вогню. Смачного!

  • Копчене м'ясо - 150 грам
  • Зелений горошок - 50 грам
  • Кукурудза - 50 грам
  • Стручкова квасоля - 50 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
суп з копченим м'ясом - фото крок 1
Поріжте і киньте в киплячу воду картопля.
суп з копченим м'ясом - фото крок 2
Поріжте цибулю, потріть моркву і обсмажте їх на сковороді.
суп з копченим м'ясом - фото крок 3
М'ясо наріжте невеликими кубиками.
суп з копченим м'ясом - фото крок 4
І додайте на сковороду до овочів. Трохи разом протушкувати.
суп з копченим м'ясом - фото крок 5
Заморожені кукурудзу, горошок і стручкову квасолю також відправте на сковороду. Прогрійте і перекладіть овочі з м'ясом зі сковороди в каструлю до картоплі. Додати сіль, додайте спеції і лавровий лист, дати 5 хвилин покипіти і зніміть з вогню.

Схожі рецепти