Суп з копченим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Копченості надають супу неповторний смак і чудовий аромат. Цей суп ми будемо готувати без круп - тільки овочі і м'ясо - виходить ідеально.
Цей суп практично повністю готується на сковороді. Поки буде варитися картоплю в суповий каструлі, візьміть простору сковороду. Обсмажте на ній цибулю з морква, потім додайте м'ясо, заморожені кукурудзу, горошок і стручкову квасолю. Протушкувати, а коли картопля буде готовий - надішліть все в каструлю. Додати сіль, додайте спеції і лавровий лист, дати 5 хвилин покипіти і зніміть з вогню. Смачного!
- Копчене м'ясо - 150 грам
- Зелений горошок - 50 грам
- Кукурудза - 50 грам
- Стручкова квасоля - 50 грам
- Картопля - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
Поріжте і киньте в киплячу воду картопля.
Поріжте цибулю, потріть моркву і обсмажте їх на сковороді.
М'ясо наріжте невеликими кубиками.
І додайте на сковороду до овочів. Трохи разом протушкувати.
Заморожені кукурудзу, горошок і стручкову квасолю також відправте на сковороду. Прогрійте і перекладіть овочі з м'ясом зі сковороди в каструлю до картоплі. Додати сіль, додайте спеції і лавровий лист, дати 5 хвилин покипіти і зніміть з вогню.