Гороховий суп з копченим стегенцем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт горохового супу з копченим стегенцем. Дуже смачне гаряче блюдо, яке сподобається всій родині. Ідеальний варіант на обід.
Горох дуже корисний, тільки от готувати його потрібно заздалегідь. Для приготування горохового супу з копченим стегенцем нам знадобиться колотий горох, стегенце курячий (можна і грудку взяти), середні картоплини, спеції (лавровий лист я іноді додаю, крім стандартного набору) і про 3, 5 літрів води.
- Горох - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Копчений стегенце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Спеції, зелень - За смаком
Горох помити, залити водою і залишити на 2-3 годину.
Потім воду зливаємо, заливаємо нової, ставимо варитися.
Картоплю очистити і нарізати шматочками. Викласти його в каструлю до гороху.
Окіст ріжемо теж на шматочки.
Коли вода в каструлі закипить, додати м'ясо. Посолити. Морквину і цибулю дрібно порізали і обсмажити до золотистого кольору. Виклали в каструлю, перемішали. Варимо до готовності картоплі.
Суп поперчити, додати спеції і лавровий лист. Доводимо до кипіння і вимикаємо Подавати посипавши подрібненою зеленню. Смачного!