Салат з копченим м'ясом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ділюся з вами відмінним рецептом святкового салату з копченим м'ясом і грибами. Салат виходить дуже смачним, ситним, ідеально підійде для святкового столу.
Цей салат дуже подобається моїм гостям, він незвичайний, незаяложений, при цьому дуже смачний і оригінальний. Ну а подача робить його дуже апетитним. Спробувати його хочуть все і завжди. Напередодні новорічних свят раджу приготувати цей салат і вам.
- Картопля - 1-2 штук
- Яйця - 3 штуки
- Копчена курка - 250 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю відварити в шкірці до готовності, яйця відваріть круто.
Цибулю дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажте до м'якості.
Гриби очистіть і наріжте. Надішліть в сковороду до цибулі і обсмажте до повної готовності.
З копченого курячого стегенця зніміть м'ясо і подрібніть. Шкірку не використовуйте.
Збирати салат пропоную за допомогою глибокого салатника. Застелите його зсередини харчовою плівкою.
Відварені круто яйця очистіть, Мартенс відділи Желтков. 2 білка натріть на дрібній тертці і викладіть на дно салатник. Злегка змастіть майонезом.
Тепер викладіть подрібнену курочку і також змастіть невеликою кількістю майонезу.
Натріть залишилися білок і жовтки на дрібній тертці і викладіть наступним шаром.
Наступний шар - обсмажені гриби.
Картопля очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці. Викладіть картоплю останнім шаром і злегка утрамбуйте.
Переверніть салатник на плоску тарілку, салатник відразу відокремиться від плівки, плівку також акуратно зніміть.
Ось таким красивим вийшов наш салатик.
Прикрасьте салат по своєму смаку. У мене залишалося трохи консервованої кукурудзи і солодкого перцю, я вирішила їх використовувати для прикраси. Але можна просто присипати подрібненою зеленню, теж буде красиво.
Смачного!