Салат з копченим сиром «косичка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Копчений сир"Косичка" може стати цікавою"родзинкою" в будь-якому салаті. Поєднань інгредієнтів для цього салату дуже багато, цей рецепт один з безлічі. Готується швидко і просто, подобається всім!
Опис приготування:
Копчений сир"Косичка" може внести цікавий смаковий нюанс в будь-який салат. Детально про те, як приготувати цей салат розказано в покрокової інструкції до рецептом.
- Куряча грудка - 150 грам (відварна)
- Яйця - 3 штуки (відварні)
- Огірок - 1 штука
- Копчений сир"Косичка" - 100-150 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки (червоний, salatnyi)
- Зелень петрушки - 30 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Майонез - 100 грам
- Оливки - 10 штук
Підготуйте інгредієнти. Заздалегідь відваріть курячу грудку і яйця.
Розберіть на поздовжні волокна відварну курячу грудку.
Наріжте тонкою соломкою огірок.
Наріжте"пір'їнками" червоний салатний цибуля.
Наріжте сир"Косичка" і розберіть його на окремі частини.
Наріжте поздовжніми часточками яйця.
Всі складові салату готові, варіантів збірки салату кілька: частина, у великій салатник або шарами. В даному рецепті використаний варіант збірки салату в великому салатнику з дворазовим повторенням шарів.
На дно салатник викладіть курячу грудку, майонез, огірок.
Викладіть слідом копчений сир, майонез.
Далі додайте яйце, цибуля, посипте зеленню петрушки.
Повторіть ці ж шари ще раз, верх салату змастіть майонезом, посипте зеленню петрушки, прикрасьте оливками.
Салат готовий. Смачного!