Дієтичні морквяні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Коли літо вже не за горами і потрібно посилено стежити за своїм раціоном і фігурою, спробуйте рецепт, як приготувати дієтичні морквяні котлети. Не дивлячись на відсутність м'яса, вони дуже смачні!
Спробуйте додати в овочеві котлети нарізану капусту і зелень, наприклад, Kinzu. В принципі, для соковитості і різноманітності смаків можна додавати будь-які овочі: кабачок, картопля, цибуля. Експериментуйте, це не тільки апетитно, але корисно!
- Морква - 600 грам
- Манна крупа - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Кмин - За смаком
1
Очистіть і натріть на великій тертці моркву.
2
Злегка збийте яйця віночком і відправте їх до моркви. Перемішайте.
3
Додайте манну крупу, сіль, спеції і перець до овочевий масі.
4
Сформуйте котлети з моркви, перекидаючи їх з руки в руку, щоб вони щільно збилися.
5
У розігрітій олії обсмажте котлети до золотистого кольору. Потім накрийте сковороду кришкою і на мінімальному вогні тушкуйте котлети ще 10 хвилин.
6
Подавайте котлети в гарячому вигляді, смачного