Морквяні котлети дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви дотримуєтеся режим правильного харчування, вам не хочеться м'ясних страв або просто лікар прописала здоровий раціон - тоді морквяні котлети дієтичні просто зобов'язані бути на вашому столі. Спробуйте!
Котлети з моркви самі по собі вже дієтичні. Якщо побажаєте, ви можете зробити їх зовсім пісними. Для цього замість яйця і сметани додайте пару столових ложок крохмалю картопляного, щоб консистенція була густою і котлети не розвалювалися. Котлети морквяні дієтичні гарні гарячими, але навіть якщо вони охолонуть, їх можна сміливо їсти, адже вони залишаються м'якими і в "гуму" не перетворяться.
- Морквина - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 0, 3 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1 Ст. Ложка
- Ovoshtnaya priprava - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
Морквину почистіть і поріжте шматочками.
Викладіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися до готовності.
Викладіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися до готовності.
Відварену моркву остудіть. За допомогою блендера або вилки розімніть овоч в пюре.
Додайте в отриманий морквяний фарш яйце.
Часник дрібно порубати або пропустіть через чеснокодавку. Додайте в морквяний фарш, посоліть його і поперчіть за смаком.
Потім додайте до морквяної масі подрібнену зелень. Тут ви можете використовувати як свіжу, так і сушену зелень.
Додайте сметану, все гарненько перемішайте.
Поставте сковорідку розігріватися.
А в цей час з морквяного фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх з усім сторін в панірувальних сухарях.
А в цей час з морквяного фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх з усім сторін в панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети з кожного боку по кілька хвилин до рум'яного кольору і скоринки.
Готові морквяні котлети дієтичні можете подавати зі сметаною або свіжими овочами. Смачного!