Котлети морквяні
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - чудовий варіант для різноманітності щоденного меню. Якщо ви як раз в пошуку нескладного і цікавого рецепта, то не проходьте повз! Я поділюся з вами чудовою ідеєю для всієї родини!
Поспішаю показати вам, як приготувати котлети морквяні. Яскравий колір, ніжна текстура і легка солодка нотка - це дійсно дуже смачно. Як панірування в даному випадку використовується борошно, але можна взяти і сухарі. Подавати до столу такі котлетки можна в якості закуски, доповнивши сметаною або іншим улюбленим соусом, а також з гарніром, наприклад.
- Морква - 500-600 грам
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Вода - 100 мілілітрів (приблизно)
1. Очистіть моркву, натріть її на тертці.
2. Викладіть на сковороду, додайте цукор і перемішайте.
3. Додайте воду і поставте на вогонь.
4. На середньому вогні тушкуйте до м'якості, помішуючи періодично.
5. В кінці процесу вода повинна повністю випаруватися. Зніміть морква з вогню і трохи остудіть.
6. Додати сіль за смаком.
7. Вбийте яйце.
8. Всипте манну крупу.
9. Перемішайте і залиште хвилин на 20-30, щоб манка набухла.
10. Розділіть основу на 6-8 частин. Сформуйте невеликі котлетки.
11. Обваляйте трохи в борошні з усіх боків.
12. І викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
13. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
Смачного!
Смачного!