Рецепт Котлети морквяні фото

Котлети морквяні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Котлети - чудовий варіант для різноманітності щоденного меню. Якщо ви як раз в пошуку нескладного і цікавого рецепта, то не проходьте повз! Я поділюся з вами чудовою ідеєю для всієї родини!

Поспішаю показати вам, як приготувати котлети морквяні. Яскравий колір, ніжна текстура і легка солодка нотка - це дійсно дуже смачно. Як панірування в даному випадку використовується борошно, але можна взяти і сухарі. Подавати до столу такі котлетки можна в якості закуски, доповнивши сметаною або іншим улюбленим соусом, а також з гарніром, наприклад.

  • Морква - 500-600 грам
  • Крупа манна - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Вода - 100 мілілітрів (приблизно)
котлети морквяні - фото крок 1
1. Очистіть моркву, натріть її на тертці.
котлети морквяні - фото крок 2
2. Викладіть на сковороду, додайте цукор і перемішайте.
котлети морквяні - фото крок 3
3. Додайте воду і поставте на вогонь.
котлети морквяні - фото крок 4
4. На середньому вогні тушкуйте до м'якості, помішуючи періодично.
котлети морквяні - фото крок 5
5. В кінці процесу вода повинна повністю випаруватися. Зніміть морква з вогню і трохи остудіть.
котлети морквяні - фото крок 6
6. Додати сіль за смаком.
котлети морквяні - фото крок 7
7. Вбийте яйце.
котлети морквяні - фото крок 8
8. Всипте манну крупу.
котлети морквяні - фото крок 9
9. Перемішайте і залиште хвилин на 20-30, щоб манка набухла.
котлети морквяні - фото крок 10
10. Розділіть основу на 6-8 частин. Сформуйте невеликі котлетки.
котлети морквяні - фото крок 11
11. Обваляйте трохи в борошні з усіх боків.
котлети морквяні - фото крок 12
12. І викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
котлети морквяні - фото крок 13
13. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
Смачного!

Схожі рецепти