Морквяні котлети без манки
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині останнім часом полюбили овочеві котлети. А все це сталося саме після цього рецепта. Ви теж можете прочитати про те, як приготувати морквяні котлети без манки.
Нічого складного в створенні страви немає. Технологія така ж, як і в більшості варіантів. Необхідно натерти інгредієнти. Все змішати і підсмажити. Також можливо замінити моркву на буряк. Котлетки будуть досить солодкі. Для них підійде гарнір з картоплі і варених овочів.
- Морква - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Борошно - 200 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Моркву очистіть і промийте. Натріть її на крупній тертці. До моркви додайте сіль, перець і яйце.
Лук сполосніть і дрібно наріжте. Додайте його в морква. Також внесіть крохмаль. Перемішайте інгредієнти.
Борошно всипте в тарілку. Сформуйте котлетки і обваляйте їх у борошні.
Обсмажте котлети на рослинному маслі з двох сторін до готовності. Смачного!