Капуста з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Капуста з ананасом - легкий оригінальний салатик. Робиться швидко, дивує незвичайним смаком. Всі компоненти корисні для здоров'я і в поєднанні залишають приємне смакове враження.
Капусту з ананасом я колись давно спробувала в ресторані в Ризі. Хотілося зробити самій, але я зовсім не знала, як приготувати капусту з ананасом так само смачно, як у шефа в тому ресторані. Спробувала сама щось зобразити… Начебто мій експеримент вдався. Всім подобається. Сподіваюся, сподобається і вам
- Капуста - 250 грам
- Ананас - 200 грам (можна консервований)
- Зелена цибуля - 70 грам
- Ізюм - 70 грам
- Оливкова олія - 40 мілілітрів
- Оцет - 3 Ст. Ложки (за смаком)
- Сік ананаса - 40 мілілітрів

Капусту порізати кубиками, добре віджати.

Ананас порізати шматочками.

Зелену цибулю порізати.

Зібрати в салатниці капусту, цибуля, ананаси, митий сухий родзинки.

Заправити суміш ананасового соку, оцту і оливкового масла. Спеції та сіль за смаком. Настояти 15 хвилин.