Млинці з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні млинці з ананасом - тропічний смак Масляної. Блюдо виходить не нудотним, апетитним і ідеально підходить до терпкого кави. За бажанням начинку можна присипати цукром.
Якщо вам захотілося урізноманітнити млинцевий раціон, то приготуйте млинці з ананасами, благо такі фрукти з легкістю можна придбати в будь-якому магазині або супермаркеті. Вибирайте стиглі, соковиті плоди, хоча в будь-якому випадку начинку можна доповнити дрібкою цукрового піску або квітковим медом.
- Кефір - 200 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ананас - 0, 5 штуки (свіжий або консервований)
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Курячі яйця вбийте в глибоку ємність, влийте кефір будь-якої жирності, всипте сіль і цукор. Влийте воду і збийте все протягом 1-2 хвилин.
Всипте пшеничне борошно і перемішайте тісто, щоб не утворилися грудочки. Останнім влийте рослинне масло. Або змащуйте сковороду кожного разу перед додаванням чергової порції тесту.
Прогрійте сковороду на плиті і влийте на неї частину млинцевого тесту, покрутіть, щоб воно розподілилося по всій сковороді рівномірно. Обсмажте млинець з кожного боку по 1 хвилині.
Половину ананаса очистіть від шкірки, внутрішньої жорсткої серцевини. Наріжте дрібними кубиками. Викладіть частина нарізки на млинець і скрутіть рулетиком.
Таким чином приготуйте і інші млинці з ананасами. Після подайте їх до столу гарячими.