Рецепт Філе окуня в духовці фото

Філе окуня в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Свіжа риба готується просто, у неї немає неприємного запаху і вона дуже корисна! Пропоную простий і швидкий рецепт приготування філе окуня в духовці. Блюдо готується блискавично і сподобається всім!

Опис приготування:

Для приготування філе окуня в духовці нам знадобиться фольга і гарнір. Як гарнір можете запропонувати свіжі, запечені овочі, вермішель (в тому числі, прозору), Мал, картопля. Найпростіший варіант - салат зі свіжих овочів. Отже, приступаємо!

Як приготувати філе окуня в духовці?

1. Філе окуня промийте і просушіть паперовим рушником.

2. Посипте філе спеціями для риби, сіллю (з усіх боків).

3. Великий шматок фольги зігніть в два рази. Центр, тобто. То місце, де буде лежати наша рибка, збризніть оливковим маслом. Нам знадобляться дві заготовки з фольги.

4. Викладіть філе шкіркою вниз на фольгу, зверху покладіть шматочок масла, загніть краї фольги всередину.

5. Духовку розігрійте до 190 градусів.

6. Випікайте філе окуня в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. По закінченню половини часу, фольгу можна розвернути, щоб скоринка була більш поджарістая.

7. Виберіть філе на тарілку, додайте гарнір.

Філе окуня в духовці готове!

Приємного апетиту і будьте здорові!


  • Філе окуня - 2 штуки
  • Спеції для риби - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 20-30 грам
Для приготування філе окуня в духовці нам знадобиться фольга і гарнір. Як гарнір можете запропонувати свіжі, запечені овочі, вермішель (в тому числі, прозору), Мал, картопля. Найпростіший варіант - салат зі свіжих овочів. Отже, приступаємо!

Як приготувати філе окуня в духовці?

1. Філе окуня промийте і просушіть паперовим рушником.

2. Посипте філе спеціями для риби, сіллю (з усіх боків).

3. Великий шматок фольги зігніть в два рази. Центр, тобто. То місце, де буде лежати наша рибка, збризніть оливковим маслом. Нам знадобляться дві заготовки з фольги.

4. Викладіть філе шкіркою вниз на фольгу, зверху покладіть шматочок масла, загніть краї фольги всередину.

5. Духовку розігрійте до 190 градусів.

6. Випікайте філе окуня в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. По закінченню половини часу, фольгу можна розвернути, щоб скоринка була більш поджарістая.

7. Виберіть філе на тарілку, додайте гарнір.

Філе окуня в духовці готове!

Приємного апетиту і будьте здорові!

Схожі рецепти