Рецепт Філе окуня в духовці фото

Філе окуня в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Окунь
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Корисний обід, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Гарячі страви

Свіжа риба готується просто, у неї немає неприємного запаху і вона дуже корисна! Пропоную простий і швидкий рецепт приготування філе окуня в духовці. Блюдо готується блискавично і сподобається всім!

Для приготування філе окуня в духовці нам знадобиться фольга і гарнір. Як гарнір можете запропонувати свіжі, запечені овочі, вермішель (в тому числі, прозору), Мал, картопля. Найпростіший варіант - салат зі свіжих овочів. Отже, приступаємо!

Як приготувати філе окуня в духовці?

1. Філе окуня промийте і просушіть паперовим рушником.

2. Посипте філе спеціями для риби, сіллю (з усіх боків).

3. Великий шматок фольги зігніть в два рази. Центр, тобто. То місце, де буде лежати наша рибка, збризніть оливковим маслом. Нам знадобляться дві заготовки з фольги.

4. Викладіть філе шкіркою вниз на фольгу, зверху покладіть шматочок масла, загніть краї фольги всередину.

5. Духовку розігрійте до 190 градусів.

6. Випікайте філе окуня в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. По закінченню половини часу, фольгу можна розвернути, щоб скоринка була більш поджарістая.

7. Виберіть філе на тарілку, додайте гарнір.

Філе окуня в духовці готове!

Приємного апетиту і будьте здорові!


  • Філе окуня - 2 штуки
  • Спеції для риби - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 20-30 грам
Для приготування філе окуня в духовці нам знадобиться фольга і гарнір. Як гарнір можете запропонувати свіжі, запечені овочі, вермішель (в тому числі, прозору), Мал, картопля. Найпростіший варіант - салат зі свіжих овочів. Отже, приступаємо!

Як приготувати філе окуня в духовці?

1. Філе окуня промийте і просушіть паперовим рушником.

2. Посипте філе спеціями для риби, сіллю (з усіх боків).

3. Великий шматок фольги зігніть в два рази. Центр, тобто. То місце, де буде лежати наша рибка, збризніть оливковим маслом. Нам знадобляться дві заготовки з фольги.

4. Викладіть філе шкіркою вниз на фольгу, зверху покладіть шматочок масла, загніть краї фольги всередину.

5. Духовку розігрійте до 190 градусів.

6. Випікайте філе окуня в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. По закінченню половини часу, фольгу можна розвернути, щоб скоринка була більш поджарістая.

7. Виберіть філе на тарілку, додайте гарнір.

Філе окуня в духовці готове!

Приємного апетиту і будьте здорові!

Схожі рецепти