Рецепт Філе окуня в мультиварці фото

Філе окуня в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Окунь
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Моя мультиварка не простоювали без діла, дуже часто використовую її для приготування м'яса, риби, випічки десертів і хліба. Ось сьогодні розповім про рецепт, як приготувати філе окуня в мультиварці.

Рибку в мультиварці можна обсмажити, приготувати на пару (є така функція), відварити. Цього разу буду робити рибу у фользі. Так окунь не втратить свої властивості і приготується у власному соку. До столу рибку подають трохи остигнула, краще з овочевим гарніром, наприклад, з салатом зі свіжих овочів і зелені, а також з відвареною картоплею або пюре.

  • Окунь - 1 кілограм
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Лимон - 1 штука
1
Вимийте рибку і викладіть на серветку, витріть. Розріжте філе окуня шматочками невеликого розміру.
2
Кожен шматочок з двох сторін посипте сіллю і чорним меленим перцем. Відміряйте кілька відрізів фольги за розміром, щоб вистачило загорнути кожен шматочок.
3
Викладіть в центрі шматочок риби, наріжте лимони часточками і покладіть 1-2 шматочка на рибку, загорніть фольгу.
4
Викладіть рибу в чашу мультиварки, виставите режим «Гасіння» і готуйте близько 30 хвилин, потім розгорніть фольгу і спробуйте рибку на готовність (при необхідності готуйте ще пару хвилин).
5
Дістаньте рибку з мультиварки і розгорніть фольгу, викладіть на блюдо і подавайте з овочевим салатом. Смачного!

Схожі рецепти