Філе червоного окуня в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніше запеченого окуня може бути тільки запечений морський окунь! Приголомшливий рецепт приготування філе червоного окуня в духовці знадобиться любителям смачних рибних страв. Соковита і апетитна риба!
Морський окунь має менше кісток, ніж звичайний. У нього ніжне м'ясо, але, на жаль, дуже виражений рибний запах. Щоб перебити його, раджу замаринувати рибу в маринаді з соєвого соусу і імбиру. Імбир намагайтеся вибрати свіжий. Як і рибу. Заморожений окунь теж підійде, але завжди краще взяти свіжу рибу.
Дивіться, як приготувати філе червоного окуня в духовці.
- Морський окунь - 700 грам
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Лимон - 0, 5 штуки
- Імбир - 30 грам
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Імбир натріть на тертці, дрібно поріжте часник і перець чилі. Часник можете теж натерти або видавити через чеснокодавку.
Змішайте в мисці імбир, часник, перець, соєвий соус, сік лимона і рослинне масло. У цій суміші будемо маринувати окуня.
Rиbu чистий, видаліть плавники і очистіть від луски. Порада: обмотайте дошку харчовою плівкою, тоді вона не просочиться запахом риби.
Сполучення відділи hrebta, пінцет одружених кістки. До речі, з кісток і хребта можна зварити відмінний рибний суп.
Сполучення відділи hrebta, пінцет одружених кістки. До речі, з кісток і хребта можна зварити відмінний рибний суп.
Зробіть один-два надрізи на шкірці риби.
Замаринуйте рибу в маринаді і відправте в холодильник на півгодини.
Духовку розігрійте до 160 градусів і підготуйте форму.
Рибу запікайте хвилин 20, поклавши в форму шкірою вгору. Якщо у вас духовка з грилем, тоді запікайте хвилин 15, потім на 5 хвилин увімкнітьАрхів "гриль" .
Духовку розігрійте до 160 градусів і підготуйте форму.
Рибу запікайте хвилин 20, поклавши в форму шкірою вгору. Якщо у вас духовка з грилем, тоді запікайте хвилин 15, потім на 5 хвилин увімкнітьАрхів "гриль" .
Готове філе червоного окуня в духовці подавайте з будь-яким гарніром, наприклад, картопляним пюре, полив зверху залишками маринаду і посипавши зеленню.
Смачного!
Смачного!