Філе морського окуня з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування філе морського окуня з грибами. Блюдо виходить ситним і дуже смачним.
Філе окуня накривають шаром начинки і запікають у духовці. Начинка готується з ріпчастої цибулі, майонезу і смажених грибів.
- Філе морського окуня - 1 кілограм
- Гриби (гливи) - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Філе морського окуня розморожуємо, і залишаємо його в холодильнику на цілу ніч. Вранці хвилин на тридцять заливаємо холодною водою. Потім дістаємо з холодної води і акуратно віджимаємо.
2. З цибулі і грибів приготуємо начинку. Дрібно нарізаємо вешанкі, і в рослинному маслі обсмажуємо хвилини чотири. Помішуємо дерев'яною лопаткою. Очищаємо ріпчасту цибулю та нарізаємо півкільцями. Додаємо до грибів і хвилин 7-8 roza_ker, помішувати. Розмішуємо борошно з сіллю.
3. Рослинним маслом змащуємо деко. У борошні добре обвалюють кожен шматочок риби і викладаємо на деко.
4. Рівномірно розкладаємо гриби з цибулею. Начинку придавив трохи рукою. Утрамбовуємо і рівномірно розподіляємо на поверхні окуня.
5. Зверху викладаємо жирний майонез. Хвилин на дванадцять відправляємо в розігріту духовку, температура двісті градусів.
6. Потім рибу перекладаємо на тарілку і подаємо до столу. Смачного!