Рецепт Філе окуня на сковороді фото

Філе окуня на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Окунь
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Розповім, як приготувати філе окуня на сковороді - друга страва, яке готується легко, швидко, подобається і дорослим, і дітям. Буде потрібно всього кілька інгредієнтів і 20 хвилин вашого часу.

Опис приготування:

Філе риби в клярі зазвичай готують з камбали, але багато видів риби теж підходять, наприклад, лихоманка, палтус, окунь, морський окунь та інші. Можна взяти, як свіжу, так і заморожену рибу.

  • Філе окуня - 600 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Борошно пшеничне - 1/2 склянки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
філе окуня на сковороді - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні продукти. Філе окуня промийте, обсушити, занурте спочатку в молоко, потім обваляйте в борошні.
філе окуня на сковороді - фото крок 2
2. Розтопити вершкове масло у великій сковороді і викладіть філе окуня. Обсмажте рибу на середньому вогні, по 5 хвилин з кожного боку.
філе окуня на сковороді - фото крок 3
3. Додати сіль, полийте лимонним соком, посипте дрібно нарізаною петрушкою.
філе окуня на сковороді - фото крок 4
4. Обсмажене філе окуня викладіть на блюдо і подавайте на стіл відразу ж, гарячим. Смачного!

Схожі рецепти