Рецепт Картопляні котлети з капустою фото

Картопляні котлети з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тут я покажу, як приготувати картопляні котлети з капустою. Це ситне, але не дуже важке блюдо без м'яса, яке підійде для обіду або вечері. Ідеально для вегетаріанського харчування.

Опис приготування:

Подавайте котлетки під соусами, сметанним із зеленню або грибним.

За бажанням в начинку до цих котлеток можна додати натерту моркву або будь-які гриби. Крім цього, доповнити начинку з капусти з цибулею можна відвареними круто і подрібненими курячими яйцями.

Дуже добре такі котлети підходять до салатів зі свіжих овочів.

  • Картопля - 5-7 штук (середнього розміру)
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Капуста білокачанна - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
картопляні котлети з капустою - фото крок 1
Щоб приготувати картопляне тісто, зваріть очищену картоплю до готовності. Потім, поки він ще теплий, розімніть його толкушкой в ​​пюре. Сюди ж додайте яйце, пшеничне борошно і дрібку солі. Все добре перемішайте.
картопляні котлети з капустою - фото крок 2
Для начинки необхідно загасити капусту. Спочатку її потрібно нашаткувати, а ріпчаста цибуля очистити і дрібно нарізати. Потім капусту з цибулею треба обсмажити в сковороді на рослинній олії, щоб капуста стала м'якою і придбала золотистий колір. У начинку додайте трохи солі і чорного меленого перцю.
картопляні котлети з капустою - фото крок 3
Картопляне тісто потрібно скачати в товсту трубочку. Щоб воно не прилипло до столу і рукам, насипте на нього трохи борошна. Тепер вийшла трубочку наріжте великими шматочками як показано на фото.
картопляні котлети з капустою - фото крок 4
Кожен шматочок картопляного тіста перетворите в коржик руками і викладіть в кожну корж по ложці начинки з капусти. З начинки попередньо краще злити зайву рідину. Сформуйте котлетки і злегка присипте їх борошном.
картопляні котлети з капустою - фото крок 5
У сковороді розігрійте олію. Викладіть на сковороду першу порцію котлеток і обсмажте їх до золотистої скоринки з кожного боку. Потім котлети викласти на паперовий рушник, щоб з них стік зайвий жир.

Схожі рецепти