Макарони по-флотськи оригінальні
(покроковий рецепт з фото)
Макарони по-флотськи спочатку готували моряки на своїх судах. Але тепер це блюдо дуже популярно у всіх сім'ях. Головна його відмітна риса - це ситність. Спробуйте приготувати цю страву!
Це просте і ситне блюдо обов'язково вам сподобається. Воно буде відмінним варіантом для сімейної вечері. Ви можете готує його не тільки з яловичини, але і з курки, свинини, індичатини. Пасту також можна вибрати іншу, наприклад: спагетті або "бантики" . Щоб дізнатися, як приготувати макарони по-флотськи оригінальні, прочитайте цей рецепт.
- Яловичина - 200 грам
- Макарони - 300 грам (спіральки)
- Перець чорний мелений - 5 грам
- Харчова сіль - 5 грам
- Ріпчасту цибулю білий - 1 штука
- Кріп - 100 грам
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Вимийте його і наріжте кубиками невеликого розміру. Потім розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
Яловичину відваріть до готовності в підсоленій воді. Остудіть її, злийте рідину і за допомогою блендера або м'ясорубки перетворите м'ясо в фарш.