Макарони по-флотськи оригінальні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Макарони по-флотськи спочатку готували моряки на своїх судах. Але тепер це блюдо дуже популярно у всіх сім'ях. Головна його відмітна риса - це ситність. Спробуйте приготувати цю страву!
Опис приготування:
Це просте і ситне блюдо обов'язково вам сподобається. Воно буде відмінним варіантом для сімейної вечері. Ви можете готує його не тільки з яловичини, але і з курки, свинини, індичатини. Пасту також можна вибрати іншу, наприклад: спагетті або"бантики" . Щоб дізнатися, як приготувати макарони по-флотськи оригінальні, прочитайте цей рецепт.
- Яловичина - 200 грам
- Макарони - 300 грам (спіральки)
- Перець чорний мелений - 5 грам
- Харчова сіль - 5 грам
- Ріпчасту цибулю білий - 1 штука
- Кріп - 100 грам
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Вимийте його і наріжте кубиками невеликого розміру. Потім розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
Яловичину відваріть до готовності в підсоленій воді. Остудіть її, злийте рідину і за допомогою блендера або м'ясорубки перетворите м'ясо в фарш.
У каструлі закип'ятити воду. Додайте в неї сіль і киньте макарони. Добре підійдуть для цього рецепта"пір'я" . Відваріть їх до готовності і відкиньте на друшляк.
Поки варяться макарони, викладіть фарш з відвареного м'яса до пасерувати цибулі і обсмажуйте його з ним ще кілька хвилин.
Вимийте і висушіть зелений кріп. Наріжте його гострим ножем, додайте зелень до фаршу з цибулею і ретельно все перемішайте.
Потім додайте фарш з цибулею і зеленню до відварною макаронів, все ретельно перемішайте і подавайте блюдо до столу.