Рецепт Макарони по-флотськи оригінальні фото

Макарони по-флотськи оригінальні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Макарони по-флотськи спочатку готували моряки на своїх судах. Але тепер це блюдо дуже популярно у всіх сім'ях. Головна його відмітна риса - це ситність. Спробуйте приготувати цю страву!

Опис приготування:

Це просте і ситне блюдо обов'язково вам сподобається. Воно буде відмінним варіантом для сімейної вечері. Ви можете готує його не тільки з яловичини, але і з курки, свинини, індичатини. Пасту також можна вибрати іншу, наприклад: спагетті або"бантики" . Щоб дізнатися, як приготувати макарони по-флотськи оригінальні, прочитайте цей рецепт.

  • Яловичина - 200 грам
  • Макарони - 300 грам (спіральки)
  • Перець чорний мелений - 5 грам
  • Харчова сіль - 5 грам
  • Ріпчасту цибулю білий - 1 штука
  • Кріп - 100 грам
макарони по-флотськи оригінальні - фото крок 1
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Вимийте його і наріжте кубиками невеликого розміру. Потім розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
макарони по-флотськи оригінальні - фото крок 2
Яловичину відваріть до готовності в підсоленій воді. Остудіть її, злийте рідину і за допомогою блендера або м'ясорубки перетворите м'ясо в фарш.
макарони по-флотськи оригінальні - фото крок 3
У каструлі закип'ятити воду. Додайте в неї сіль і киньте макарони. Добре підійдуть для цього рецепта"пір'я" . Відваріть їх до готовності і відкиньте на друшляк.
макарони по-флотськи оригінальні - фото крок 4
Поки варяться макарони, викладіть фарш з відвареного м'яса до пасерувати цибулі і обсмажуйте його з ним ще кілька хвилин.
макарони по-флотськи оригінальні - фото крок 5
Вимийте і висушіть зелений кріп. Наріжте його гострим ножем, додайте зелень до фаршу з цибулею і ретельно все перемішайте.
макарони по-флотськи оригінальні - фото крок 6
Потім додайте фарш з цибулею і зеленню до відварною макаронів, все ретельно перемішайте і подавайте блюдо до столу.

Схожі рецепти