Макарони по-флотськи з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом приготування макаронів по-флотськи з м'ясом. У мене після готування холодцю залишався жирний шматочок відвареної свинини - і страва вийшла просто відмінна! смачно, швидко і просто!
Перед вами рецепт приготування макаронів по-флотськи з м'ясом, і я вам розповім з радістю, як їх треба готувати. Це не складно, потрібно тільки трохи почекати, поки приготується м'ясо, а потім просто його подрібнити його і додати до макаронів. Докладний рецепт, як приготувати макарони по-флотськи з м'ясом, читайте нижче.
- Свинина - 500 грам
- Макарони - 600 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Морква - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
1. Макарони відварити до готовності, як зазвичай. Якщо у вас м'ясо сире, зваріть його цілісний шматок до готовності в підсоленій воді, а потім в цьому ж бульйоні зваріть макарони, так блюдо взагалі дуже смачним буде.
2. М'ясо остудити і за допомогою блендера або м'ясорубки перекрутити. Додамо до нього спеції, викладаємо на дно каструлі з товстим дном.
3. Окремо подрібнити і обсмажити до рум'яності морквину, а потім додамо її до фаршу, додамо масло, а потім сюди ж і макарони. Тепер швиденько обсмажити все це хвилин 5 на сильному вогні - і вимикаємо газ.
4. От і все! Смачного!