Макарони по-флотськи класичні
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва користується популярністю в Росії через швидкості і простоти приготування. Є незліченна безліч варіантів приготування, але в основі рецепта завжди 5 інгредієнтів.
Мало хто знає, що саме італійці в XVIII столітті привезли в Росію рецепт приготування макаронів по-флотськи. Але це блюдо давно вже стало споконвічно російським. У класичних макаронах по-флотськи основні інгредієнти: м'ясо, макарони в формі трубочок, цибуля, трохи масла, сіль і перець.
- Фарш - 350 грам
- Макарони - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка (додаємо до води)
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1
Доведіть воду в каструлі до кипіння, додайте 1 ст. L. Солі. Опустіть в воду макарони і варіть до готовності.
2
Готові макарони відкиньте на друшляк і промийте під холодною водою, щоб припинити процес приготування.
3
Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Додайте цибулю до фаршу, приправте сіллю, перцем і спеціями. Все добре вимісити.
4
На сковороді розігрійте масло і обсмажте фарш. Коли м'ясо приготується, надішліть до нього макарони і смажте на середньому вогні 2-3 хвилини.
5
Смачного!