Цукерки «Пташине молоко»
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто ж не любить ці дивовижні цукерки? розповім, як приготувати цукерки "пташине молоко" в домашніх умовах. Це зовсім не так складно, як може здатися! Січень upravilasy на годину. Чи приймаєте виклик?
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування цукерок "пташине молоко" в домашніх умовах. Вийде смачний і делікатний десерт, який однаково сильно подобається і дорослим, і дітворі, і витонченим гурманам, і просто любителям смачно і ситно поїсти. Впевнена: вам сподобається процес створення десерту, а як приготувати цукерки "пташине молоко", я зараз розповім!
- Шоколад - 200 грам
- Цукор - 180 грам
- Желатин - 20 грам
- Згущене молоко - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйця - 3 штуки (потрібні тільки білки)
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
1. Яєчні білки збиваємо до появи густої білої і пишної піни разом з лимонною кислотою.
2. Желатин розводимо, як зазначено на упаковці. Потім в цій суміші розчинний цукор, на повільному вогні прогріємо його до повного розчинення, але до кипіння не доводити.
3. Окремо також збиваємо масло зі згущеним молоком і ванільною есенцією.
4. Коли желатинова суміш охолоне, додаємо її до білків, масляну суміш - теж сюди. Перемішаємо до однорідності.
5. Тепер розподіляємо по формах і відправляємо в холодильник до повного застигання.
6. Шоколад треба розтопити, потім полийте їм вже застигле суфле. Після цього - знову в холод настоюватися. Потім видаляємо надлишки, цукерки готові!