Пиріжки на кефірі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Простенькі і смачні пиріжки на кефірі в духовці можна готувати з різною начинкою. Показую свій рецепт їх приготування - записуємо прямо зараз!
Тісто на кефірі дуже м'яке виходить, навіть на другий день пиріжки м'які. Для приготування пиріжків на кефірі в духовці нам знадобляться солодкі яблука (можна кисло-солодкі, тоді я в тісто більше цукру додаю). Так як у мене хлібопічка, приготування тіста займає близько години, зате самому робити нічого не треба.
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Кефір - 270 мілілітрів
- Вода - 60 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 грам
- Цукор - 60 грам
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Дріжджі - 1, 75 чайних ложки
- Яблука - 500 грам
Яблука ріжемо кубиками, додаємо цукор за смаком і відставляємо, щоб сік пустили.
Якщо немає хлібопічки, просто замішуємо тісто з усіх інгредієнтів.
Ліпимо пиріжки як вареники, у мене вийшло близько 30 штук.
Дайте пиріжками расстояться хвилин 40 в теплому місці. Потім випікаємо в духовці при температурі 180 градусів хвилин 18-20.
Ось такі прекрасні пиріжки на кефірі в духовці вийшли. Смачного!