Морквяний сік на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Морквяний сік на зиму - це вітамінна заготівля, яка особливо корисна дітям, але і дорослим допоможе заповнити дефіцит вітамінів.
Морква - це дуже корисний овоч, в ньому великий вміст мікроелементів і вітамінів. Готується морквяний сік досить просто, а виходить він дуже яскравий, ароматний, смачний і корисний. У зиязикай період організму особливо не вистачає вітамінів, а морквяний сік з легкістю допоможе впоратися з цією проблемою.
- Морква - 1 кілограм
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1 літр

Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування морквяного соку.

Морква очистіть, промийте під проточною водою, наріжте кубиками і подрібніть в блендері до однорідного стану.

Залийте морква 500 мл. Води і варіть на середньому вогні 15-20 хвилин.

В 500 мл. Води додайте цукор і варіть сироп на середньому вогні до повного розчинення цукру.

З'єднайте сироп з морквяним соком і проваріть ще 5-10 хвилин.

Розлийте сік по заздалегідь стерилізованих банках, щільно закрутіть кришками, переверніть і укутайте в ковдру до повного охолодження.

Морквяний сік на зиму готовий.