Рецепт Морквяний сік з буряковим фото

Морквяний сік з буряковим
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На полуденок
Напої , Соки
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 5 хв.

Морквяний сік надзвичайно корисний. Він зміцнює імунну систему, особливо корисний вагітними та жінкам, що годують. Справжній напій життя.

Опис приготування:

Морквяний сік готується наступним чином.

1. Морковь чистим, трохи обрізаємо знизу і зверху.

2. Сирий буряк чистимо і ріжемо на великі шматки.

3. За допомогою соковижималки вичавлюємо спочатку морквяний, а потім - буряковий сік. Змішуємо два соку - і подаємо.

Морквяний сік готовий. Всього пара хвилин справ - але скільки користі організму!


  • Морква - 3 штуки
  • Буряк - 1/3 штуки
Морквяний сік готується наступним чином.

1. Морковь чистим, трохи обрізаємо знизу і зверху.

2. Сирий буряк чистимо і ріжемо на великі шматки.

3. За допомогою соковижималки вичавлюємо спочатку морквяний, а потім - буряковий сік. Змішуємо два соку - і подаємо.

Морквяний сік готовий. Всього пара хвилин справ - але скільки користі організму!

Схожі рецепти