Морквяний сік з буряковим
(покроковий рецепт з фото)
Морквяний сік надзвичайно корисний. Він зміцнює імунну систему, особливо корисний вагітними та жінкам, що годують. Справжній напій життя.
Морквяний сік готується наступним чином.
1. Морковь чистим, трохи обрізаємо знизу і зверху.
2. Сирий буряк чистимо і ріжемо на великі шматки.
3. За допомогою соковижималки вичавлюємо спочатку морквяний, а потім - буряковий сік. Змішуємо два соку - і подаємо.
Морквяний сік готовий. Всього пара хвилин справ - але скільки користі організму!
- Морква - 3 штуки
- Буряк - 1/3 штуки
1. Морковь чистим, трохи обрізаємо знизу і зверху.
2. Сирий буряк чистимо і ріжемо на великі шматки.
3. За допомогою соковижималки вичавлюємо спочатку морквяний, а потім - буряковий сік. Змішуємо два соку - і подаємо.
Морквяний сік готовий. Всього пара хвилин справ - але скільки користі організму!