Морс з вишні замороженої
(покроковий рецепт з фото)
Навіть взимку хочеться балувати себе і близьких натуральними вітамінними напоями власного приготування, згодні? Найпростіший і доступний варіант - морс. Швидко, смачно, корисно. Рекомендую!
Пропоную Вашій увазі вдалу ідею, як приготувати морс з вишні замороженої. Відразу скажу, що підійдуть ягоди і з кісточками, і без них. Що стосується цукру, то тут все залежить від вишні і від ваших смакових уподобань. Якщо любите кисленькі напої, додайте трохи соку лимона або щіпку лимонної кислоти.
- Вода - 2 L
- Заморожена вишня - 1/2 кілограма
- Цукор - 1/2-1 склянки (за смаком)
1. Воду влийте в каструлю і поставте на вогонь. Ягоди дістаньте з морозилки.
2. Якщо на вишні багато льоду найкраще промити її під холодною водою. Як тільки вода закипить, викладіть ягоди в каструлю.
3. Додайте цукор за смаком.
4. Після повторного закипання зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште до повного охолодження. Або подавайте морс трохи теплим.