Компот з вишні замороженої
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт компоту з вишні замороженої розповість вам, як легко і з задоволенням приготувати смачний, освіжаючий напій. Для приготування вам знадобиться заморожена вишня, вода і цукор.
Читайте рецепт - і ви дізнаєтеся, як приготувати компот з вишні замороженої. Приготувати його нескладно, головне тут - розібратися з цукром. У кожного свій смак - хтось любить солодша, хтось покіслее. Звичайно ж, багато що залежить і від самої ягоди, наскільки вона кисла. Одним словом, з цукром справа тонка - кожен повинен регулювати його кількість в компоті під себе. Інше все дуже просто.
Бажаю удачі!
- Вишня заморожена - 500 грам
- Вода - 3 L
- Цукор - 250 грам
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Їх не так і багато
У велику каструлю кладемо вишню і заливаємо холодною водою. Ягоду заздалегідь розморожувати не обов'язково. Також додаємо близько 5-6 столових ложок цукру.
Ставимо каструлю на середній огоні і накриваємо кришкою. Доводимо його до кипіння. Потім компоту даємо покипіти протягом 5 хвилин, потім вимикаємо вогонь. Пробуємо вистачає цукру. Якщо мало, то додаємо і ретельно розмішуємо.
Потім компот знову накриваємо кришкою і даємо йому повністю охолонути. Після того, як компот повністю охолонув - він готовий до вживання.
Переливаємо компот з вишні в глечик і подаємо до столу.