Компот із замороженої вишні
(покроковий рецепт з фото)
Компот із замороженої вишні я варю перед початком нового сезону, щоб звільнити морозильник для нових ягід. Це дуже смачний і ароматний компот, завжди приємно насиченого кольору.
У компот із замороженої вишні можна додати більше цукру або зробити його більш концентрованим. Якщо ви хочете використовувати тільки рідину, то я раджу відразу не додавати цукор, а варити спочатку вишні, процідити компот через сито і тільки потім додати цукор. Для компотів можна використовувати будь-які ягоди. Успіхів і приємного апетиту!
- Вишня - 500 грам
- Цукор - 1-1, 5 склянки
- Вода - 2 L
Підготувати продукти.
У воду насипати цукор.
Засипати вишню.
Компот варити на повільному вогні приблизно хвилин 10-15 після закипання.
Смачного!