Пиріжки з замороженої вишні
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, влітку можна вдосталь наїстися свіжої вишнею, але щоб ми і взимку могли насолоджуватися смаком улюблених ягід, я пропоную вам вишню зараз заморозити, а потім готувати з неї ароматні пиріжки.
Готувати пиріжки це справа довга і копітка, але все ж воно того варте, адже ніщо не зрівнятися з приголомшливим смаком справжньої домашньої випічки. І хоча зараз літо на дворі і повно свіжої вишні, я все ж пропоную задуматися про майбутнє і заготовити ягоди про запас, щоб взимку ми могли робити відмінні пиріжки з замороженої вишні в домашніх умовах. Повірте, будь-який, навіть самий похмурий день, стане яскравішим і веселіше від одного тільки запаху цієї випічки, ну а пара пиріжків, з'їдених вранці на сніданок, зарядять вас позитивом на довгий час. Загалом, з цим простим рецептом пиріжків із замороженої вишні, вам не страшні ніякі зимові холоди, адже ви завжди зможе підняти собі і своїм рідним настрій відмінним ласощами.
- Борошно пшеничне - 900-1000 грам
- Яйце - 3 штуки(2 - в тісто, 1 - для змазування пиріжків)
- Молоко - 500 мілілітрів
- Маргарин - 200 грам
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки(+ в начинку)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вишня заморожена - 700-800 грам