Журавлинний морс із замороженої журавлини
(покроковий рецепт з фото)
Натуральні напої, зроблені в домашніх умовах, - це не тільки неймовірно смачно, але і дуже корисно. Поспішаю поділитися з вами класним рецептиком, який рекомендую взяти на замітку.
Перед вами простий спосіб, як приготувати журавлинний морс із замороженої журавлини. Хочу звернути вашу увагу на те, що кількість цукру залежить від ваших смакових уподобань. Ягода задоволена кисла, але для втамування спраги і для більшої користі не рекомендую робити морс занадто солодким. Цей рецепт гарний тим, що зварити напій можна в будь-який час року!
- Журавлина - 1 Склянка
- Вода - 3 L
- Цукор - За смаком
1. Ось два основних інгредієнта: ягоди і цукор. Кількість води, до речі, ви теж можете коригувати в залежності від того, наскільки насичений ви хочете морс.
2. Для початку ягоди потрібно розім'яти ложкою або товкачиком для картоплі.
3. Зробити це потрібно для того, щоб отримати чистий натуральний сік.
4. Ягоди ж відправте в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.
5. Як тільки вода закипить, відразу ж зніміть каструлю з вогню і додайте цукор. Перемішайте, накрийте кришкою і залиште остигати. Після акуратно процідіть морс і з'єднайте його з заздалегідь відкладеним соком.
6. В результаті вийде ось такий корисний і смачний напій.