Вітамінний салат зі свіжих овочів
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Обов'язково включіть в свій щоденний раціон простий салат зі свіжих овочів. Адже в ньому стільки вітамінів, корисних для організму. Його можна подавати до м'яса, рибі і в якості легкого перекусу.
Салат будемо готувати без майонезу, з легкої заправкою з оливкового масла і яблучного оцту. Яблучний оцет також багатий на вітаміни, в ньому знаходяться більш 16 видів корисних амінокислот. Нижче дивіться рецепт, як приготувати вітамінний салат зі свіжих овочів.
- Капуста - 100 грам
- Огірок - 4 штуки
- Морква - 3 штуки
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Овочі та зелень вимийте, морква очистіть.
Моркву натріть на тертці корейської.
Огірок наріжте на четвертинки.
Капусту нашаткуйте.
Кріп подрібніть. З'єднайте всі в глибокій мисці, додайте сіль, перець за смаком, перемішайте.
Для заправки з'єднайте оливкова олія, яблучний оцет і цукор за смаком. Заправте салат, перемішайте.
Смачного!