Паштет з маслин
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите легкі закуски з ягід і овочів, то вам обов'язково сподобається паштет з маслин. Готується він близько години, вимагає мінімальних кулінарних здібностей і виходить дуже ароматним.
Як приготувати паштет з маслин?
1. Духовку нагрейте до 180 градусів. Неочищений часник щільно загорніть у фольгу. Випікайте часник в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Потім витягніть, остудіть, видавити часникову масу з шкірки в мисочку.
2. Поки часник остигає, сир розтопіть на водяній бані. Можна використовувати плавлений сирок.
3. Блендером збийте маслини з оливковою олією і часник. Потім додайте розтоплений сир і ще раз збийте.
4. Викладіть паштет в мисочку з кришкою і відправте в холодильник на годину-дві.
5. Перед подачею паштет з маслин повинен придбати кімнатну температуру.
Паштет з маслин можна подавати з шматочками свіжих нарізаних овочів - цукіні, наприклад.
Відмінно паштет розкриється і на хлібці, сухариках, chipsakh.
Подавайте паштет з маслин на фуршет або на вечірку в якості закуски.
Смачного!
- Часник - 8 зубчиків
- Брі сир - 200 грам
- Маслини очищені - 1 Склянка
- Масло оливкове - 1/4 склянки
1. Духовку нагрейте до 180 градусів. Неочищений часник щільно загорніть у фольгу. Випікайте часник в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Потім витягніть, остудіть, видавити часникову масу з шкірки в мисочку.
2. Поки часник остигає, сир розтопіть на водяній бані. Можна використовувати плавлений сирок.
3. Блендером збийте маслини з оливковою олією і часник. Потім додайте розтоплений сир і ще раз збийте.
4. Викладіть паштет в мисочку з кришкою і відправте в холодильник на годину-дві.
5. Перед подачею паштет з маслин повинен придбати кімнатну температуру.
Паштет з маслин можна подавати з шматочками свіжих нарізаних овочів - цукіні, наприклад.
Відмінно паштет розкриється і на хлібці, сухариках, chipsakh.
Подавайте паштет з маслин на фуршет або на вечірку в якості закуски.
Смачного!