Рецепт Паштет з маслин фото

Паштет з маслин
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Маслини, Рослинна олія, Оливкова олія
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Паштети

Якщо ви любите легкі закуски з ягід і овочів, то вам обов'язково сподобається паштет з маслин. Готується він близько години, вимагає мінімальних кулінарних здібностей і виходить дуже ароматним.

Як приготувати паштет з маслин?

1. Духовку нагрейте до 180 градусів. Неочищений часник щільно загорніть у фольгу. Випікайте часник в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Потім витягніть, остудіть, видавити часникову масу з шкірки в мисочку.

2. Поки часник остигає, сир розтопіть на водяній бані. Можна використовувати плавлений сирок.

3. Блендером збийте маслини з оливковою олією і часник. Потім додайте розтоплений сир і ще раз збийте.

4. Викладіть паштет в мисочку з кришкою і відправте в холодильник на годину-дві.

5. Перед подачею паштет з маслин повинен придбати кімнатну температуру.

Паштет з маслин можна подавати з шматочками свіжих нарізаних овочів - цукіні, наприклад.

Відмінно паштет розкриється і на хлібці, сухариках, chipsakh.

Подавайте паштет з маслин на фуршет або на вечірку в якості закуски.

Смачного!

  • Часник - 8 зубчиків
  • Брі сир - 200 грам
  • Маслини очищені - 1 Склянка
  • Масло оливкове - 1/4 склянки
Як приготувати паштет з маслин?

1. Духовку нагрейте до 180 градусів. Неочищений часник щільно загорніть у фольгу. Випікайте часник в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Потім витягніть, остудіть, видавити часникову масу з шкірки в мисочку.

2. Поки часник остигає, сир розтопіть на водяній бані. Можна використовувати плавлений сирок.

3. Блендером збийте маслини з оливковою олією і часник. Потім додайте розтоплений сир і ще раз збийте.

4. Викладіть паштет в мисочку з кришкою і відправте в холодильник на годину-дві.

5. Перед подачею паштет з маслин повинен придбати кімнатну температуру.

Паштет з маслин можна подавати з шматочками свіжих нарізаних овочів - цукіні, наприклад.

Відмінно паштет розкриється і на хлібці, сухариках, chipsakh.

Подавайте паштет з маслин на фуршет або на вечірку в якості закуски.

Смачного!

Схожі рецепти