Рецепт Домашній паштет фото

Домашній паштет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецептів приготування домашнього паштету дуже багато. Приготувати його ви зможете за одну годину. Печінка візьміть будь-яку, але якщо у вас мало часу - візьміть курячу.

Опис приготування:

Багато хто з нас любить домашній паштет за класичним рецептом і, найчастіше, купують в магазинах. Насправді приготувати його можна за одну годину і абсолютно різними способами. Спробуйте звернути увагу на цей рецепт, оскільки він дуже простий, а страва виходить дуже смачним.

  • Печінка - 800 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Сіль і приправи - За смаком
домашній паштет - фото крок 1
1. Як відомо, печінку - не тільки дуже корисний продукт, але і багатий холестерином. Саме тому зайвих жирів в неї краще не додавати. Печінку можна брати будь-яку, а щоб швидше приготувати страву, можна використовувати курячу.
домашній паштет - фото крок 2
2. Нарізаємо печінку шматочками середнього розміру і відправляємо варитися. На це піде не більше 25 хвилин.
домашній паштет - фото крок 3
3. Якщо ви готуєте в мультиварці, можете помістити всі інгредієнти в ємність, додати кілька мультістаканов води і вибрати режим"Гасіння" , час - 25 хвилин.
домашній паштет - фото крок 4
4. Якщо вибрали перший спосіб, то поки вариться печінку, краще обсмажити цибулю і моркву, нарізані на терку. Після цього змішайте в чаші блендера відварну печінку і овочі, додайте вершкове масло і сіль і все подрібніть блендером.
домашній паштет - фото крок 5
5. От і все - домашній паштет за класичним рецептом готовий!

Схожі рецепти