Рецепт Домашній паштет фото

Домашній паштет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Бутерброди

Рецептів приготування домашнього паштету дуже багато. Приготувати його ви зможете за одну годину. Печінка візьміть будь-яку, але якщо у вас мало часу - візьміть курячу.

Багато хто з нас любить домашній паштет за класичним рецептом і, найчастіше, купують в магазинах. Насправді приготувати його можна за одну годину і абсолютно різними способами. Спробуйте звернути увагу на цей рецепт, оскільки він дуже простий, а страва виходить дуже смачним.

  • Печінка - 800 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Сіль і приправи - За смаком
домашній паштет - фото крок 1
1. Як відомо, печінку - не тільки дуже корисний продукт, але і багатий холестерином. Саме тому зайвих жирів в неї краще не додавати. Печінку можна брати будь-яку, а щоб швидше приготувати страву, можна використовувати курячу.
домашній паштет - фото крок 2
2. Нарізаємо печінку шматочками середнього розміру і відправляємо варитися. На це піде не більше 25 хвилин.
домашній паштет - фото крок 3
3. Якщо ви готуєте в мультиварці, можете помістити всі інгредієнти в ємність, додати кілька мультістаканов води і вибрати режим "гасіння", час - 25 хвилин.
домашній паштет - фото крок 4
4. Якщо вибрали перший спосіб, то поки вариться печінку, краще обсмажити цибулю і моркву, нарізані на терку. Після цього змішайте в чаші блендера відварну печінку і овочі, додайте вершкове масло і сіль і все подрібніть блендером.
домашній паштет - фото крок 5
5. От і все - домашній паштет за класичним рецептом готовий!

Схожі рецепти