Домашній паштет
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів приготування домашнього паштету дуже багато. Приготувати його ви зможете за одну годину. Печінка візьміть будь-яку, але якщо у вас мало часу - візьміть курячу.
Багато хто з нас любить домашній паштет за класичним рецептом і, найчастіше, купують в магазинах. Насправді приготувати його можна за одну годину і абсолютно різними способами. Спробуйте звернути увагу на цей рецепт, оскільки він дуже простий, а страва виходить дуже смачним.
- Печінка - 800 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 40 грам
- Сіль і приправи - За смаком
1. Як відомо, печінку - не тільки дуже корисний продукт, але і багатий холестерином. Саме тому зайвих жирів в неї краще не додавати. Печінку можна брати будь-яку, а щоб швидше приготувати страву, можна використовувати курячу.
2. Нарізаємо печінку шматочками середнього розміру і відправляємо варитися. На це піде не більше 25 хвилин.
3. Якщо ви готуєте в мультиварці, можете помістити всі інгредієнти в ємність, додати кілька мультістаканов води і вибрати режим "гасіння", час - 25 хвилин.
4. Якщо вибрали перший спосіб, то поки вариться печінку, краще обсмажити цибулю і моркву, нарізані на терку. Після цього змішайте в чаші блендера відварну печінку і овочі, додайте вершкове масло і сіль і все подрібніть блендером.
5. От і все - домашній паштет за класичним рецептом готовий!