Паштет з курячої печінки домашній
(покроковий рецепт з фото)
Паштет - це улюблене багатьма закуска. Вона дуже ніжна, має не надто нав'язливий смак. Також можна розділити це блюдо на вишукану і просту категорію. Ми поговоримо про другий, простий і швидкої.
У свій рецепт я описала, як приготувати паштет з курячої печінки домашній. Він ідеально підійде для харчування на кожен день. Можна поснідати бутербродами з цієї закускою або перекусити ними опівдні. Нічого складного в приготуванні немає, тільки вам обов'язково потрібен блендер.
- Печінка куряча - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Промиту і висушену печінку обсмажте у вершковому маслі близько 6 хвилин, помішуючи.
Лук з часником почистіть, помийте, дрібно нарубати. Обсмажте їх в олії зі спеціями і сіллю до готовності.
Цибуля, часник і печінку пропустіть через блендер до подрібнення.
Додайте вершкове масло (10 г залиште на наступний крок) і збийте паштет до пишного стану.
Перекладіть паштет в форму. Трохи розтопіть масло і полийте їм зверху.
Повністю остудіть блюдо і приберіть в холодильник. Приємною дегустації!