Рецепт Паштет з курячої печінки домашній фото

Паштет з курячої печінки домашній
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Птах , Курка , Цибуля , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Паштет - це улюблене багатьма закуска. Вона дуже ніжна, має не надто нав'язливий смак. Також можна розділити це блюдо на вишукану і просту категорію. Ми поговоримо про другий, простий і швидкої.

Опис приготування:

У свій рецепт я описала, як приготувати паштет з курячої печінки домашній. Він ідеально підійде для харчування на кожен день. Можна поснідати бутербродами з цієї закускою або перекусити ними опівдні. Нічого складного в приготуванні немає, тільки вам обов'язково потрібен блендер.

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
паштет з курячої печінки домашній - фото крок 1
Промиту і висушену печінку обсмажте у вершковому маслі близько 6 хвилин, помішуючи.
паштет з курячої печінки домашній - фото крок 2
Лук з часником почистіть, помийте, дрібно нарубати. Обсмажте їх в олії зі спеціями і сіллю до готовності.
паштет з курячої печінки домашній - фото крок 3
Цибуля, часник і печінку пропустіть через блендер до подрібнення.
паштет з курячої печінки домашній - фото крок 4
Додайте вершкове масло (10 г залиште на наступний крок) і збийте паштет до пишного стану.
паштет з курячої печінки домашній - фото крок 5
Перекладіть паштет в форму. Трохи розтопіть масло і полийте їм зверху.
паштет з курячої печінки домашній - фото крок 6
Повністю остудіть блюдо і приберіть в холодильник. Приємною дегустації!

Схожі рецепти