Рецепт Паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької фото

Паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Вершки, Печінка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Паштети

Юлія Висоцька рекомендує подавати цей паштет з курячої печінки на грінках з вершковим маслом і келихом солодкого вина. Якщо ви хочете добитися більш ніжної консистенції, протріть його через сито.

Найпростіший рецепт приготування паштету, який з задоволення їдять навіть ті, хто не любить печінку. Разом з вершковим маслом він виходить потрібної консистенції, а вершки і коньяк під час приготування надають йому особливий аромат. Печінку можна брати будь-яку, але куряча хороша тим, що готовий продукт виходить ніжним.

  • Куряча печінка - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Спеції - За смаком (мелений перець, чебрець, мускатний горіх)
  • Жирні вершки - 150 мілілітрів
  • Коньяк - 2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької - фото крок 1
1. Юлія Висоцька завжди любить експериментувати і завжди вдало. На цей раз її кулінарний шедевр готується з курячої печінки. Для початку чистимо і шаткуємо цибулю.
паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької - фото крок 2
2. Відправляємо його смажитися на слабкому вогні на вершковому маслі.
паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької - фото крок 3
3. Потім додаємо печінку і спеції.
паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької - фото крок 4
4. Смажимо і постійно помішувати до золотистого кольору. Потім вливаємо коньяк і випаровуємо його.
паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької - фото крок 5
5. Додаємо вершки і тушкуємо на слабкому вогні, постійно помішуючи.
паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької - фото крок 6
6. Потім даємо печінки охолонути і подрібнюємо її в блендері.
паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької - фото крок 7
7. Готовий паштет повинен трохи постояти в холодильнику. А в ідеалі - ніч.
паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької - фото крок 8
8. Зробіть грінки і подавайте паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької до столу!

Схожі рецепти