Паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Юлія Висоцька рекомендує подавати цей паштет з курячої печінки на грінках з вершковим маслом і келихом солодкого вина. Якщо ви хочете добитися більш ніжної консистенції, протріть його через сито.
Найпростіший рецепт приготування паштету, який з задоволення їдять навіть ті, хто не любить печінку. Разом з вершковим маслом він виходить потрібної консистенції, а вершки і коньяк під час приготування надають йому особливий аромат. Печінку можна брати будь-яку, але куряча хороша тим, що готовий продукт виходить ніжним.
- Куряча печінка - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком (мелений перець, чебрець, мускатний горіх)
- Жирні вершки - 150 мілілітрів
- Коньяк - 2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Юлія Висоцька завжди любить експериментувати і завжди вдало. На цей раз її кулінарний шедевр готується з курячої печінки. Для початку чистимо і шаткуємо цибулю.
2. Відправляємо його смажитися на слабкому вогні на вершковому маслі.
3. Потім додаємо печінку і спеції.
4. Смажимо і постійно помішувати до золотистого кольору. Потім вливаємо коньяк і випаровуємо його.
5. Додаємо вершки і тушкуємо на слабкому вогні, постійно помішуючи.
6. Потім даємо печінки охолонути і подрібнюємо її в блендері.
7. Готовий паштет повинен трохи постояти в холодильнику. А в ідеалі - ніч.
8. Зробіть грінки і подавайте паштет з курячої печінки від Юлії Висоцької до столу!