Рецепт Печінковий паштет домашній фото

Печінковий паштет домашній
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Птах , Курка , Морква , Цибуля , Куряча печінка
Рецепти без шкоди
На полуденок , На сніданок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите печінковий паштет домашній, то цей рецепт для вас. Він дуже легкий, за таким рецептом можна готувати будь-яку печінку. Вийде відмінна закуска для святкового або повсякденного столу

Опис приготування:

Для святкового столу або для повсякденного меню такий печінковий паштет домашній підійде ідеально. Готується він легко і виходить дуже смачним. Подивіться, як приготувати печінковий паштет домашній, здивуєте своїх гостей ідеальною закускою.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
печінковий паштет домашній - фото крок 1
1. Легкий і простий рецепт приготування паштету. В даному випадку печінку обсмажують, але її можна і відварити: на ваш смак і бажанням.
печінковий паштет домашній - фото крок 2
2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії і додаємо моркву. Смажимо овочі до готовності.
печінковий паштет домашній - фото крок 3
3. Окремо обсмажуємо печінку, солимо і приправляємо її за смаком.
печінковий паштет домашній - фото крок 4
4. Викладаємо все в чашу для блендера і подрібнюємо до стану однорідної маси.
печінковий паштет домашній - фото крок 5
5. Даємо трохи охолонути паштету.
печінковий паштет домашній - фото крок 6
6. Додаємо вершкове масло і продовжуємо збивати.
печінковий паштет домашній - фото крок 7
7. Викладаємо у форму і відправляємо в холодильник. Після цього подаємо до столу.

Схожі рецепти