Рецепт Печінковий паштет домашній фото

Печінковий паштет домашній
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Птах, Курка, Морква, Цибуля, Куряча печінка
Рецепти без шкоди
На полуденок, На сніданок, Фуршет
Паштети

Якщо ви любите печінковий паштет домашній, то цей рецепт для вас. Він дуже легкий, за таким рецептом можна готувати будь-яку печінку. Вийде відмінна закуска для святкового або повсякденного столу

Для святкового столу або для повсякденного меню такий печінковий паштет домашній підійде ідеально. Готується він легко і виходить дуже смачним. Подивіться, як приготувати печінковий паштет домашній, здивуєте своїх гостей ідеальною закускою.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
печінковий паштет домашній - фото крок 1
1. Легкий і простий рецепт приготування паштету. В даному випадку печінку обсмажують, але її можна і відварити: на ваш смак і бажанням.
печінковий паштет домашній - фото крок 2
2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії і додаємо моркву. Смажимо овочі до готовності.
печінковий паштет домашній - фото крок 3
3. Окремо обсмажуємо печінку, солимо і приправляємо її за смаком.
печінковий паштет домашній - фото крок 4
4. Викладаємо все в чашу для блендера і подрібнюємо до стану однорідної маси.
печінковий паштет домашній - фото крок 5
5. Даємо трохи охолонути паштету.
печінковий паштет домашній - фото крок 6
6. Додаємо вершкове масло і продовжуємо збивати.
печінковий паштет домашній - фото крок 7
7. Викладаємо у форму і відправляємо в холодильник. Після цього подаємо до столу.

Схожі рецепти