Печінковий паштет домашній
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите печінковий паштет домашній, то цей рецепт для вас. Він дуже легкий, за таким рецептом можна готувати будь-яку печінку. Вийде відмінна закуска для святкового або повсякденного столу
Для святкового столу або для повсякденного меню такий печінковий паштет домашній підійде ідеально. Готується він легко і виходить дуже смачним. Подивіться, як приготувати печінковий паштет домашній, здивуєте своїх гостей ідеальною закускою.
- Куряча печінка - 500 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Легкий і простий рецепт приготування паштету. В даному випадку печінку обсмажують, але її можна і відварити: на ваш смак і бажанням.
2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії і додаємо моркву. Смажимо овочі до готовності.
3. Окремо обсмажуємо печінку, солимо і приправляємо її за смаком.
4. Викладаємо все в чашу для блендера і подрібнюємо до стану однорідної маси.
5. Даємо трохи охолонути паштету.
6. Додаємо вершкове масло і продовжуємо збивати.
7. Викладаємо у форму і відправляємо в холодильник. Після цього подаємо до столу.