Печінковий паштет (яловичий)
(покроковий рецепт з фото)
Натуральний, апетитний, ніжний паштет - відмінна ідея для сніданку, закуски в щоденному і навіть святковому меню. Покроковий рецепт з детальним описом процесу як раз перед вами. Запам'ятовуйте!
Пропоную Вам приготувати смачний печінковий паштет. У процесі приготування можна використовувати не тільки плиту, але і мультиварку, наприклад. Трішки білого сухого вина, гірчиця і часник - все це робить закуску приголомшливо смачною і ароматною. Спробувати цей паштет хоча б раз потрібно!
- Вершкове масло - 200 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Печінка яловича - 750 грам
- Біле сухе вино - 2 Ст. Ложки
- Суха гірчиця - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Печінка вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
2. На сковороді з високими бортиками розтопіть 100 грам вершкового масла.
3. Викладіть дрібно нарізану цибулю і обсмажте до прозорості.
4. Додайте на сковороду печінку і подрібнений часник.
5. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте гірчицю і вино. На середньому вогні обсмажте печінку до м'якості.
6. У готову печінку додайте вершкове масло і подрібніть в блендері. Залиште печінковий паштет до повного охолодження.
Смачного!
Смачного!