Рецепт Печінковий паштет (яловичий) фото

Печінковий паштет (яловичий)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Яловича печінка
Рецепти без шкоди
На полуденок , На сніданок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Натуральний, апетитний, ніжний паштет - відмінна ідея для сніданку, закуски в щоденному і навіть святковому меню. Покроковий рецепт з детальним описом процесу як раз перед вами. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Пропоную Вам приготувати смачний печінковий паштет. У процесі приготування можна використовувати не тільки плиту, але і мультиварку, наприклад. Трішки білого сухого вина, гірчиця і часник - все це робить закуску приголомшливо смачною і ароматною. Спробувати цей паштет хоча б раз потрібно!

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Печінка яловича - 750 грам
  • Біле сухе вино - 2 Ст. Ложки
  • Суха гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
печінковий паштет (яловичий) - фото крок 1
1. Печінка вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
печінковий паштет (яловичий) - фото крок 2
2. На сковороді з високими бортиками розтопіть 100 грам вершкового масла.
печінковий паштет (яловичий) - фото крок 3
3. Викладіть дрібно нарізану цибулю і обсмажте до прозорості.
печінковий паштет (яловичий) - фото крок 4
4. Додайте на сковороду печінку і подрібнений часник.
печінковий паштет (яловичий) - фото крок 5
5. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте гірчицю і вино. На середньому вогні обсмажте печінку до м'якості.
печінковий паштет (яловичий) - фото крок 6
6. У готову печінку додайте вершкове масло і подрібніть в блендері. Залиште печінковий паштет до повного охолодження.
Смачного!

Схожі рецепти