Курячий печінковий паштет
(покроковий рецепт з фото)
Домашній паштет, приготований з курячої печінки, виходить неймовірно ніжним, ситним і смачним. Він робиться за допомогою мультиварки. Приготування займає всього 35-40 хвилин. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування курячого печінкового паштету. Найпростіше готувати паштет в мультиварці. Для цього просто пропускаємо через м'ясорубку печінку і цибулю, додаємо інші інгредієнти і збиваємо все міксером. Спеції слід додавати за смаком, якщо любите пряний паштет - кладіть більше ароматних спецій, якщо ж вам до душі звичайний паштет (типу магазинного) - тоді можна обмежитися сіллю і перцем. Хай щастить!
- Куряча печінка - 400 грам
- Манна крупа - 50 грам
- Вершки - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 10 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Печінка ретельно промийте і перекрутити в м'ясорубці разом з очищеним цибулею.
Додайте вершки, манну крупу і спеції. Ретельно перемішайте.
Збийте отриману масу ручним міксером.
Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Вливаємо в неї печінкову масу. Готуємо в режимі "випічка" 30 хвилин.
Паштет готовий! Смачного!