Рецепт Курячий печінковий паштет фото

Курячий печінковий паштет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Крупи , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На полуденок
Паштети
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Домашній паштет, приготований з курячої печінки, виходить неймовірно ніжним, ситним і смачним. Він робиться за допомогою мультиварки. Приготування займає всього 35-40 хвилин. Рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування курячого печінкового паштету. Найпростіше готувати паштет в мультиварці. Для цього просто пропускаємо через м'ясорубку печінку і цибулю, додаємо інші інгредієнти і збиваємо все міксером. Спеції слід додавати за смаком, якщо любите пряний паштет - кладіть більше ароматних спецій, якщо ж вам до душі звичайний паштет (типу магазинного) - тоді можна обмежитися сіллю і перцем. Хай щастить!

  • Куряча печінка - 400 грам
  • Манна крупа - 50 грам
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
курячий печінковий паштет - фото крок 1
Печінка ретельно промийте і перекрутити в м'ясорубці разом з очищеним цибулею.
курячий печінковий паштет - фото крок 2
Додайте вершки, манну крупу і спеції. Ретельно перемішайте.
курячий печінковий паштет - фото крок 3
Збийте отриману масу ручним міксером.
курячий печінковий паштет - фото крок 4
Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Вливаємо в неї печінкову масу. Готуємо в режимі"Випічка" 30 хвилин.
курячий печінковий паштет - фото крок 5
Паштет готовий! Смачного!

Схожі рецепти