Рецепт Делікатесний паштет з тріски фото

Делікатесний паштет з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Фрукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Вагітним і годуючим
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет, Новий рік, Різдво
Паштети

Рибні закуски за святковим столом завжди користуються великим попитом. Вони легкі, але тим не менше дуже смачні. Пропоную приготувати найпростішу закуску з копченої тріски, яка вам сподобається!

Цікавий паштет з копченої риби, поданий порційно в тарталетках або на крекерах, неодмінно прикрасить ваш святковий стіл. Блюдо дуже бюджетне і просте, але дуже смачне. Брати за основу можна будь-яку рибу гарячого копчення. А також на ваш смак хрін можна замінити майонезом, а кріп - будь-якою зеленню. Дуже раджу приготувати.

  • Лихоманка - 300 грам (гарячого копчення)
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Яблуко - 1/2 штуки
  • Хрін - 1 Чайна ложка
  • Кріп - 4 штуки
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
делікатесний паштет з тріски - фото крок 1
Рибу відокремте від кісток і складіть в чашу блендера.
делікатесний паштет з тріски - фото крок 2
Яблуко почистіть і натріть на тертці.
делікатесний паштет з тріски - фото крок 3
Додайте в блендер. Сюди ж додайте нарізаний кріп, хрін. Всі подрібніть.
делікатесний паштет з тріски - фото крок 4
Додайте масло кімнатної температури і ще раз подрібнити блендером.
делікатесний паштет з тріски - фото крок 5
Викладіть в тарталетки або на крекери і подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти