Делікатесний паштет з тріски
(покроковий рецепт з фото)
Рибні закуски за святковим столом завжди користуються великим попитом. Вони легкі, але тим не менше дуже смачні. Пропоную приготувати найпростішу закуску з копченої тріски, яка вам сподобається!
Цікавий паштет з копченої риби, поданий порційно в тарталетках або на крекерах, неодмінно прикрасить ваш святковий стіл. Блюдо дуже бюджетне і просте, але дуже смачне. Брати за основу можна будь-яку рибу гарячого копчення. А також на ваш смак хрін можна замінити майонезом, а кріп - будь-якою зеленню. Дуже раджу приготувати.
- Лихоманка - 300 грам (гарячого копчення)
- Вершкове масло - 60 грам
- Яблуко - 1/2 штуки
- Хрін - 1 Чайна ложка
- Кріп - 4 штуки
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
Рибу відокремте від кісток і складіть в чашу блендера.
Яблуко почистіть і натріть на тертці.
Додайте в блендер. Сюди ж додайте нарізаний кріп, хрін. Всі подрібніть.
Додайте масло кімнатної температури і ще раз подрібнити блендером.
Викладіть в тарталетки або на крекери і подайте до столу. Смачного!