Паштет з печінки тріски класичний
(покроковий рецепт з фото)
Паштет вважається вишуканою закускою в Європі, але у нас в магазинах він часто коштує дешево і хорошим смаком не відрізняється. Потрібно це терміново міняти! Тому спробуйте даний смачний рецепт!
Все в цьому варіанті добре: швидке і легке створення, м'яка текстура і відмінний смак. Ознайомтеся з тим, як приготувати паштет з печінки тріски класичний. У його склад входить вершковий сир і червоний лук. Таке поєднання ви запам'ятаєте надовго. Закуску можна зробити всього за пару хвилин перед приходом гостей.
- Печінка тріски консервована - 120 грам
- Вершковий сир - 70 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Ріпчасту червона цибуля - 0, 5 штуки
- Кріп, гілочка - 2 штуки
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Полийте його соком лимона. Приберіть в сторону.
Розімніть печінку зі столовою ложкою олії з банки і сиром.
Перемішайте цибулю з печінкою і дрібно нарізаним кропом. Паштет готовий! приємною дегустації!