Рецепт Паштет з печінки тріски класичний фото

Паштет з печінки тріски класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Цибуля , Печінка тріски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Паштет вважається вишуканою закускою в Європі, але у нас в магазинах він часто коштує дешево і хорошим смаком не відрізняється. Потрібно це терміново міняти! Тому спробуйте даний смачний рецепт!

Опис приготування:

Все в цьому варіанті добре: швидке і легке створення, м'яка текстура і відмінний смак. Ознайомтеся з тим, як приготувати паштет з печінки тріски класичний. У його склад входить вершковий сир і червоний лук. Таке поєднання ви запам'ятаєте надовго. Закуску можна зробити всього за пару хвилин перед приходом гостей.

  • Печінка тріски консервована - 120 грам
  • Вершковий сир - 70 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Ріпчасту червона цибуля - 0, 5 штуки
  • Кріп, гілочка - 2 штуки
паштет з печінки тріски класичний - фото крок 1
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Полийте його соком лимона. Приберіть в сторону.
паштет з печінки тріски класичний - фото крок 2
Розімніть печінку зі столовою ложкою олії з банки і сиром.
паштет з печінки тріски класичний - фото крок 3
Перемішайте цибулю з печінкою і дрібно нарізаним кропом. Паштет готовий! приємною дегустації!

Схожі рецепти