Рецепт Паштет з печінки тріски класичний фото

Паштет з печінки тріски класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Цибуля, Печінка тріски
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, Фуршет
Паштети

Паштет вважається вишуканою закускою в Європі, але у нас в магазинах він часто коштує дешево і хорошим смаком не відрізняється. Потрібно це терміново міняти! Тому спробуйте даний смачний рецепт!

Все в цьому варіанті добре: швидке і легке створення, м'яка текстура і відмінний смак. Ознайомтеся з тим, як приготувати паштет з печінки тріски класичний. У його склад входить вершковий сир і червоний лук. Таке поєднання ви запам'ятаєте надовго. Закуску можна зробити всього за пару хвилин перед приходом гостей.

  • Печінка тріски консервована - 120 грам
  • Вершковий сир - 70 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Ріпчасту червона цибуля - 0, 5 штуки
  • Кріп, гілочка - 2 штуки
паштет з печінки тріски класичний - фото крок 1
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Полийте його соком лимона. Приберіть в сторону.
паштет з печінки тріски класичний - фото крок 2
Розімніть печінку зі столовою ложкою олії з банки і сиром.
паштет з печінки тріски класичний - фото крок 3
Перемішайте цибулю з печінкою і дрібно нарізаним кропом. Паштет готовий! приємною дегустації!

Схожі рецепти