Рецепт Паштет з яловичої печінки класичний фото

Паштет з яловичої печінки класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Печінка, Морква, Цибуля
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок, Фуршет
Паштети

Ще не так давно паштет був елітним продуктом, а готували його тільки досвідчені кулінари. Сьогодні ж його може приготувати навіть початківець кухар в домашніх умовах. Дивіться, як це зробити.

Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати паштет з яловичої печінки класичний. Результат вас здивує своєю широкою гамою смаку. Цей паштет просто тане в роті, має насичений смак і аромат. Прекрасно підійде для святкового столу або фуршету, а також для швидкого перекусу на роботі або на природі. Зберігати готовий паштет в холодильнику можна до трьох днів.

  • Печінка яловича - 700 грам
  • Сало - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Чорний перець горошок - 6-7 штук
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
1
Поріжте великими шматочками печінку, очищені цибулю, морква. Складіть все у каструлю і додайте туди перець, лавровий лист.
2
Залийте холодною водою і варіть 1 час. Для 5 хвилин до кінця варіння посоліть.
3
Злийте воду, дістаньте лаврушку і остудіть продукти. За допомогою м'ясорубки або блендера доведіть їх до пюреобразного стану, додавши сало і очищений часник.
4
Додайте в паштет вершкове масло. Смачного!

Схожі рецепти