Паштет з яловичої печінки класичний
(покроковий рецепт з фото)
Ще не так давно паштет був елітним продуктом, а готували його тільки досвідчені кулінари. Сьогодні ж його може приготувати навіть початківець кухар в домашніх умовах. Дивіться, як це зробити.
Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати паштет з яловичої печінки класичний. Результат вас здивує своєю широкою гамою смаку. Цей паштет просто тане в роті, має насичений смак і аромат. Прекрасно підійде для святкового столу або фуршету, а також для швидкого перекусу на роботі або на природі. Зберігати готовий паштет в холодильнику можна до трьох днів.
- Печінка яловича - 700 грам
- Сало - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Чорний перець горошок - 6-7 штук
- Лавровий лист - 4 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 Ст. Ложка
1
Поріжте великими шматочками печінку, очищені цибулю, морква. Складіть все у каструлю і додайте туди перець, лавровий лист.
2
Залийте холодною водою і варіть 1 час. Для 5 хвилин до кінця варіння посоліть.
3
Злийте воду, дістаньте лаврушку і остудіть продукти. За допомогою м'ясорубки або блендера доведіть їх до пюреобразного стану, додавши сало і очищений часник.
4
Додайте в паштет вершкове масло. Смачного!