Паштет з яловичої печінки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім про те, як приготувати паштет з яловичої печінки в духовці. Рецепт цей з додаванням сала. Всім, хто худне, класти сало в паштет необов'язково. Вдалого приготування!
У цього паштету просто незвичайний домашній смак! пам'ятаю, дідусь готував раніше такі паштети. І все їли із задоволенням. Смачно і дуже поживно! Так що розповідаю, як приготувати паштет з яловичої печінки в духовці.
- Печінка - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сало - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Перець - 3 щіпки
Печінка промиваємо і ріжемо на маленькі шматки. Очищаємо овочі. Запікаємо їх в духовці разом з печінкою і салом при 190 градусах протягом 50-60 хвилин.
Яйця варимо круто і очищаємо від шкаралупи. Відправляємо їх разом з готовими овочами, салом і печінкою в блендер або м'ясорубку.
Додаємо сіль і спеції за смаком. Обов'язково кладемо шматочок масла. Перемішуємо. Паштет готовий! Мажемо його на хлібець і насолоджуємося!