Рецепт Паштет з яловичої печінки в духовці фото

Паштет з яловичої печінки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина, Яловича печінка
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок, Фуршет
Паштети

Сьогодні я розповім про те, як приготувати паштет з яловичої печінки в духовці. Рецепт цей з додаванням сала. Всім, хто худне, класти сало в паштет необов'язково. Вдалого приготування!

У цього паштету просто незвичайний домашній смак! пам'ятаю, дідусь готував раніше такі паштети. І все їли із задоволенням. Смачно і дуже поживно! Так що розповідаю, як приготувати паштет з яловичої печінки в духовці.

  • Печінка - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сало - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Перець - 3 щіпки
паштет з яловичої печінки в духовці - фото крок 1
Печінка промиваємо і ріжемо на маленькі шматки. Очищаємо овочі. Запікаємо їх в духовці разом з печінкою і салом при 190 градусах протягом 50-60 хвилин.
паштет з яловичої печінки в духовці - фото крок 2
Яйця варимо круто і очищаємо від шкаралупи. Відправляємо їх разом з готовими овочами, салом і печінкою в блендер або м'ясорубку.
паштет з яловичої печінки в духовці - фото крок 3
Додаємо сіль і спеції за смаком. Обов'язково кладемо шматочок масла. Перемішуємо. Паштет готовий! Мажемо його на хлібець і насолоджуємося!

Схожі рецепти