Рецепт Паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею фото

Паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина, Яловича печінка
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок, Фуршет
Паштети

Їжа, приготована своїми руками, завжди смачніше покупної. Це особливо важливо враховувати, якщо збираєтеся годувати дітей. Пропоную відмінний рецепт, як приготувати паштет з яловичої печінки.

Яловича печінка сама по собі досить жорстка, тому її необхідно відмочити перед приготуванням в молоці або відбити. Цей рецепт добре тим, що не вимагає додаткових витрат за часом, і можна насолоджуватися відмінним смаком вже зовсім скоро.

  • Яловича печінка - 300 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Олія - 1 штука (упаковка)
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 1
1. Упаковку масла поділяємо на 2 частини, одну залишаємо при кімнатній температурі.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 2
2. Другу частину масла нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в сковороду.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 3
3. Печінка гарненько промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб пішла вся зайва волога, після чого нарізаємо її шматочками.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 4
4. Ставимо сковороду на вогонь. Коли масло розтопиться, закидаємо до нього печінку.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 5
5. Обсмажуємо її на протязі хвилин двадцяти.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 6
6. В цей час морква очищаємо, моєму і натираємо на крупній тертці.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 7
7. Відправляємо її в сковороду до маслу і печінки, потім очищаємо цибулю, нарізаємо його кубиками і також відправляємо в сковороду.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 8
8. Все перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин, після чого додаємо лавровий лист і тушкуємо все до повної готовності.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 9
9. Ми залишаємо овочі і печінку, щоб ті трохи охололи, після цього пропускаємо все через м'ясорубку (можна скористатися блендером, не принципово).
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 10
10. Після подрібнення додаємо сіль і перець, а також шматочок м'якого масла, перемішуємо.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 11
11. Збиваємо все міксером, перекладаємо в контейнер і відправляємо в холодильник.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 12
12. Подаємо готовий паштет до столу в піалі, або ж намазуємо його на бутерброди, тут вже як ви більше любите!

Схожі рецепти