Рецепт Паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею фото

Паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина , Яловича печінка
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Їжа, приготована своїми руками, завжди смачніше покупної. Це особливо важливо враховувати, якщо збираєтеся годувати дітей. Пропоную відмінний рецепт, як приготувати паштет з яловичої печінки.

Опис приготування:

Яловича печінка сама по собі досить жорстка, тому її необхідно відмочити перед приготуванням в молоці або відбити. Цей рецепт добре тим, що не вимагає додаткових витрат за часом, і можна насолоджуватися відмінним смаком вже зовсім скоро.

  • Яловича печінка - 300 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Олія - 1 штука (упаковка)
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 1
1. Упаковку масла поділяємо на 2 частини, одну залишаємо при кімнатній температурі.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 2
2. Другу частину масла нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в сковороду.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 3
3. Печінка гарненько промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб пішла вся зайва волога, після чого нарізаємо її шматочками.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 4
4. Ставимо сковороду на вогонь. Коли масло розтопиться, закидаємо до нього печінку.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 5
5. Обсмажуємо її на протязі хвилин двадцяти.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 6
6. В цей час морква очищаємо, моєму і натираємо на крупній тертці.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 7
7. Відправляємо її в сковороду до маслу і печінки, потім очищаємо цибулю, нарізаємо його кубиками і також відправляємо в сковороду.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 8
8. Все перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин, після чого додаємо лавровий лист і тушкуємо все до повної готовності.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 9
9. Ми залишаємо овочі і печінку, щоб ті трохи охололи, після цього пропускаємо все через м'ясорубку (можна скористатися блендером, не принципово).
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 10
10. Після подрібнення додаємо сіль і перець, а також шматочок м'якого масла, перемішуємо.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 11
11. Збиваємо все міксером, перекладаємо в контейнер і відправляємо в холодильник.
паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею - фото крок 12
12. Подаємо готовий паштет до столу в піалі, або ж намазуємо його на бутерброди, тут вже як ви більше любите!

Схожі рецепти