Рецепт Паштет з яловичої печінки фото

Паштет з яловичої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Повірте: спробувавши домашній паштет, наприклад, з яловичої печінки по моїм рецептом, ви самі переконаєтеся, що це не тільки смачне і невитратне, але і ще цілком собі святкове блюдо.

Опис приготування:

Дуже часто всі ми їмо бутерброди. Справді, блюдо це рішуче незамінне як для сніданків, так і для прийому гостей. А ось питання: «Що намазати на бутерброд? »- іноді викликає замішання. Більше таке не повториться! Ви будете знати, що подати до столу, щоб було швидко і смачно. Розповідаю, як приготувати паштет з яловичої печінки.

  • Печінка яловича - 400 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Спеції - 1 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Молоко - 3-4 Ст. Ложок
паштет з яловичої печінки - фото крок 1
Для приготування паштету з яловичої печінки нам необхідно взяти печінку яловичу. Печінка потрібно очистити від плівочок.
паштет з яловичої печінки - фото крок 2
Візьміть цибулю, очищений картопля, морква, інші коріння (корінь петрушки, селери). Помістіть все в каструльку. Залийте водою. Поставте на вогонь. Без спецій і солі варіть 30 хвилин після закипання.
паштет з яловичої печінки - фото крок 3
Час варіння печінки - 1 час. Про готовність можна дізнатися, проколів печінку ножем. Добре зварена печінку легко проколюється. Коли пройде час, печінку злегка остудіть. Бульйон нам не потрібен. Помістіть печінку і картопля в блендер, збийте-подрібніть до однорідності. Ступінь густоти паштету відкоригуйте, додавши трохи молока. Тепер додайте вершкове масло. Знову збийте. Від теплоти паштету масло швидко розтане, а паштет стане рідині.
паштет з яловичої печінки - фото крок 4
Уже перебитий, готовий паштет злегка посоліть і додайте трохи перчика. Паштет нанесіть на шматочки хліба і подайте до столу. Паштет можна подати відразу, ще теплим, але краще дати паштету охолонути. Масло знову застигне - і паштет стане більш густим.

Схожі рецепти