Рецепт Паштет з печінки тріски фото

Паштет з печінки тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Печінка тріски
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл, Фуршет
Паштети

Паштет з печінки тріски - чудова закуска, яку дуже легко приготувати в домашніх умовах. Паштет можна намазувати на хліб або робити з ним невеликі закусочні тарталетки. Спробуйте!

Приготуємо паштет з печінки тріски в домашніх умовах. Спершу потрібно замаринувати подрібнену цибулю з гірчицею. Потім видалити зайву рідину і змішати цибулю з печінкою тріски (з якої також потрібно злити рідину). Додати пюрірований картопля, тертий сир і яйце. Готовий паштет необхідно помістити в холодильник перед подачею на стіл. Хай щастить!

  • Печінка тріски - 1 штука (баночка)
  • Яйце - 1 штука (зварене круто)
  • Картопля варена - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 20 грам
паштет з печінки тріски - фото крок 1
Подрібнюємо цибулю, додаємо в нього гірчицю.
паштет з печінки тріски - фото крок 2
Заливаємо цибулю невеликою кількістю окропу, перемішуємо. Ми залишаємо масу на пару хвилин.
паштет з печінки тріски - фото крок 3
Відкидаємо цибулю на сито, даємо стекти воді.
паштет з печінки тріски - фото крок 4
З печінки тріски зливаємо рідину, а саму рибу розминаємо виделкою і додаємо до мариновані цибулі.
паштет з печінки тріски - фото крок 5
За допомогою блендера пюріруем відварну картоплю. Сир тремо на крупній тертці. Змішуємо його з картоплею і тріскою.
паштет з печінки тріски - фото крок 6
Варене яйце натріть на тертці і додайте в салатницю.
паштет з печінки тріски - фото крок 7
Все ретельно перемішайте. Якщо консистенція паштету вас не влаштовує, можна пропустити всю масу через блендер. Смачного!

Схожі рецепти