Паштет з печінки тріски
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з печінки тріски - чудова закуска, яку дуже легко приготувати в домашніх умовах. Паштет можна намазувати на хліб або робити з ним невеликі закусочні тарталетки. Спробуйте!
Приготуємо паштет з печінки тріски в домашніх умовах. Спершу потрібно замаринувати подрібнену цибулю з гірчицею. Потім видалити зайву рідину і змішати цибулю з печінкою тріски (з якої також потрібно злити рідину). Додати пюрірований картопля, тертий сир і яйце. Готовий паштет необхідно помістити в холодильник перед подачею на стіл. Хай щастить!
- Печінка тріски - 1 штука (баночка)
- Яйце - 1 штука (зварене круто)
- Картопля варена - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 20 грам
Подрібнюємо цибулю, додаємо в нього гірчицю.
Заливаємо цибулю невеликою кількістю окропу, перемішуємо. Ми залишаємо масу на пару хвилин.
Відкидаємо цибулю на сито, даємо стекти воді.
З печінки тріски зливаємо рідину, а саму рибу розминаємо виделкою і додаємо до мариновані цибулі.
За допомогою блендера пюріруем відварну картоплю. Сир тремо на крупній тертці. Змішуємо його з картоплею і тріскою.
Варене яйце натріть на тертці і додайте в салатницю.
Все ретельно перемішайте. Якщо консистенція паштету вас не влаштовує, можна пропустити всю масу через блендер. Смачного!