Рецепт Паштет з тріски фото

Паштет з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Паштети

Паштет з тріски готується з філе риби з додаванням зелені, лука, сиру або сиру. Можна готувати паштет зі свіжої, а можна і з копченої риби. Паштет зі свіжою рибою треба буде запекти в духовці.

Як приготувати паштет з тріски?

1. Рибу розберіть, краще купити готові лихоманку файлів. Промийте, просушіть паперовим рушником і пропустіть через м'ясорубку.

2. Цибуля чистий, наріжте півкільцями або кубиками.

3. У сковороді розтопіть вершкове масло і на середньому вогні, помішуючи, обсмажити цибулю до м'якості.

4. Ще раз пропустіть філе тріски тепер уже з обсмаженою цибулею через м'ясорубку, туди ж можете відправити сирний сир.

5. Отриману масу приправити сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

6. Невелику форму або сотейник, відповідний для запікання в духовці, змастіть рослинною олією. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

7. Перекладіть масу в змащений сотейник, розрівняйте її.

8. Випікайте паштет з тріски до готовності, протягом 20-30 хвилин.

9. Готовий паштет з тріски остудіть, потім охолодіть в холодильнику і подавайте.

Бутербродики з паштетом можна прикрасити зеленню, корнішрнамі або маринованої тертим буряком.

Смачного!


  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Цибулини - 2 штуки
  • Сир - 250 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати паштет з тріски?

1. Рибу розберіть, краще купити готові лихоманку файлів. Промийте, просушіть паперовим рушником і пропустіть через м'ясорубку.

2. Цибуля чистий, наріжте півкільцями або кубиками.

3. У сковороді розтопіть вершкове масло і на середньому вогні, помішуючи, обсмажити цибулю до м'якості.

4. Ще раз пропустіть філе тріски тепер уже з обсмаженою цибулею через м'ясорубку, туди ж можете відправити сирний сир.

5. Отриману масу приправити сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

6. Невелику форму або сотейник, відповідний для запікання в духовці, змастіть рослинною олією. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

7. Перекладіть масу в змащений сотейник, розрівняйте її.

8. Випікайте паштет з тріски до готовності, протягом 20-30 хвилин.

9. Готовий паштет з тріски остудіть, потім охолодіть в холодильнику і подавайте.

Бутербродики з паштетом можна прикрасити зеленню, корнішрнамі або маринованої тертим буряком.

Смачного!

Схожі рецепти