Паштет з тріски
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з тріски готується з філе риби з додаванням зелені, лука, сиру або сиру. Можна готувати паштет зі свіжої, а можна і з копченої риби. Паштет зі свіжою рибою треба буде запекти в духовці.
Як приготувати паштет з тріски?
1. Рибу розберіть, краще купити готові лихоманку файлів. Промийте, просушіть паперовим рушником і пропустіть через м'ясорубку.
2. Цибуля чистий, наріжте півкільцями або кубиками.
3. У сковороді розтопіть вершкове масло і на середньому вогні, помішуючи, обсмажити цибулю до м'якості.
4. Ще раз пропустіть філе тріски тепер уже з обсмаженою цибулею через м'ясорубку, туди ж можете відправити сирний сир.
5. Отриману масу приправити сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
6. Невелику форму або сотейник, відповідний для запікання в духовці, змастіть рослинною олією. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
7. Перекладіть масу в змащений сотейник, розрівняйте її.
8. Випікайте паштет з тріски до готовності, протягом 20-30 хвилин.
9. Готовий паштет з тріски остудіть, потім охолодіть в холодильнику і подавайте.
Бутербродики з паштетом можна прикрасити зеленню, корнішрнамі або маринованої тертим буряком.
Смачного!
- Гарячкові файл - 500 грам
- Цибулини - 2 штуки
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
1. Рибу розберіть, краще купити готові лихоманку файлів. Промийте, просушіть паперовим рушником і пропустіть через м'ясорубку.
2. Цибуля чистий, наріжте півкільцями або кубиками.
3. У сковороді розтопіть вершкове масло і на середньому вогні, помішуючи, обсмажити цибулю до м'якості.
4. Ще раз пропустіть філе тріски тепер уже з обсмаженою цибулею через м'ясорубку, туди ж можете відправити сирний сир.
5. Отриману масу приправити сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
6. Невелику форму або сотейник, відповідний для запікання в духовці, змастіть рослинною олією. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
7. Перекладіть масу в змащений сотейник, розрівняйте її.
8. Випікайте паштет з тріски до готовності, протягом 20-30 хвилин.
9. Готовий паштет з тріски остудіть, потім охолодіть в холодильнику і подавайте.
Бутербродики з паштетом можна прикрасити зеленню, корнішрнамі або маринованої тертим буряком.
Смачного!