Рецепт Биточки з тріски фото

Биточки з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одне з найсмачніших рибних страв, яке я коли-небудь пробувала, - це биточки з тріски. Вони виходять дуже ніжними і в той же час вельми поживними, спробуйте ці биточки обов'язково.

Опис приготування:

Про користь риби, думаю, знають абсолютно все, і раз їсти її рекомендують хоча б раз на тиждень, я хочу запропонувати вам один чудовий рецепт і розповісти, як приготувати биточки з тріски. Зрізу хотілося б відзначити, що крім очевидної користі, це блюдо володіє приголомшливим смаком і ні з чим не порівнянним ароматом. Сир і вершки чудово вписуються до складу цей простого рецепту биточків з тріски, завдяки чому страва виходить дуже ніжним і соковитим.

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершки 35% - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
биточки з тріски - фото крок 1
Отже, насамперед нам потрібно розморозити філе і нарізати його на невеликі шматочки. Після цього ми видаляємо з риби кісточки, промиваємо філе під проточною водою і викладаємо його на паперову серветку, щоб видалити зайву рідину. Потім перекладаємо філе в чашу блендера і подрібнюємо його.
биточки з тріски - фото крок 2
Додаємо до рибної масі яйця, часник і вершки, знову включаємо блендер, збиваємо і перемішуємо інгредієнти.
биточки з тріски - фото крок 3
Тепер рибний фарш перекладаємо в миску, додаємо до нього тертий сир, сіль і мелений перець за смаком, ретельно все перемішуємо.
биточки з тріски - фото крок 4
Наливаємо в сковороду олію і ставимо її на вогонь. Коли олія нагріється, ми змочуємо руки у воді, формуємо з фаршу битки і викладаємо їх на сковороду. Обсмажуємо биточки з кожного боку до золотистої рум'яної скоринки.
биточки з тріски - фото крок 5
Готову страву подаємо до столу з улюбленим гарніром. Приємного все апетиту!

Схожі рецепти